Home / Hiburan / Haiwan-haiwan yang benar-benar boleh Sing!

Haiwan-haiwan yang benar-benar boleh Sing!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Ciri animasi Comedy Sing ditayangkan di Festival Filem Toronto di Kanada baru-baru ini ke majlis yang bersemangat dari filmgoers sebelum anugerah Academy pemenang Jennifer Hudson dan penyanyi-penulis lagu Tori Kelly persembahan lagu-lagu dari filem.

filem ini menceritakan kisah Buster, yang Koala bear showbiz impresario disuarakan oleh Matthew McConaughey, yang cuba untuk menyelamatkan teater bergelut beliau dengan tuan rumah American Idol pertandingan nyanyian ala.

Ideanya dengan cepat menyebar ke seluruh alam haiwan, menarik pelbagai peserta, dari ibu kepada 25 anak babi, disuarakan oleh Reese Witherspoon, kepada punk babi jumpelang, disuarakan oleh Scarlett Johansson.

McConaughey berkata bahagian yang terbaik tentang bekerja pada filem itu, yang dijadualkan untuk diterbitkan pada bulan Disember, telah mendapat untuk berasa seperti seorang kanak-kanak lagi.

“Saya don ‘t perlu mendapatkan serius tentang apa-apa, “katanya kepada pemberita. “Tidak satu kenyataan besar untuk buat di sini. Ia sangat manusia, cerita, tetapi ia menyeronokkan. “Johansson dipanggil peluang untuk menggunakan sepenuhnya suaranya dalam peranan” jenis membebaskan. “

” Anda benar-benar hanya dapat jenis memberikan semua yang anda mempunyai dan dapat menjadi kuat dan bangga dan kemudian tarik kembali dan bermain dengan nuansa vokal, “katanya.

filem ini mempunyai soundtrack untuk merayu kepada semua peringkat umur, yang menampilkan lebih daripada 85 hits dari tahun 1940-an hingga ke hari ini.

Witherspoon berkata beliau menjangkakan Sing menjadi hanya sebagai menyeronokkan untuk orang dewasa kepada kanak-kanak. “Saya bermain seorang ibu yang mempunyai 25 kanak-kanak, dan saya rasa ramai ibu bapa boleh dikaitkan dengan idea bahawa anda melepaskan banyak impian anda sendiri untuk anak-anak anda,” katanya.

“Saya dapat , melalui pertandingan nyanyian, mempunyai peluang saya menjadi penyanyi, dan ia, hasrat-memenuhi masa yang manis. “

filem ini ditulis dan diarahkan oleh Garth Jennings, paling dikenali untuk penyesuaian skrin besar Disney Douglas Adams ‘ Hitchhikers Guide To The Galaxy pada tahun 2005 dan Son Of Rambow dua tahun kemudian. – Reuters

Sing

Bekerja ia

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *