Home / Hiburan / Grace Wong tidak boleh mendapatkan cukup lakonan

Grace Wong tidak boleh mendapatkan cukup lakonan

Hong Kong pelakon Grace Wong hanya suka bertindak.

Beliau telah muncul dalam lebih daripada 22 TVB drama bersiri dalam tempoh sembilan tahun yang lalu, dan tahun ini sahaja, beliau adalah dalam tempoh komedi Pendek End Of The Stick dan seni mempertahankan diri tindakan drama A Fist Dalam Four Walls . Beliau baru sahaja dibalut thriller psikologi Mind Hunter dan memulakan kerja pada tempoh lain komedi Ulang Melalui 400 Years . Selain itu, dia juga dalam filem Tahun Baru Cina Dari Vegas Untuk Macau III .

Semua peranan-peranan telah sangat berbeza daripada yang lain, dan Wong tidak akan mempunyai apa-apa cara lain.

“Ia menyeronokkan untuk melakukan sesuatu yang berbeza setiap kali. Saya bosan dengan mudah, jadi ia adalah baik untuk pergi dari drama moden untuk sekeping tempoh dan kemudian kembali lagi, “kata pelakon berusia 30 tahun yang berada di Malaysia baru-baru ini untuk mempromosikan Jade Pack Astro, serta peresap buatan tangan sendiri perniagaan barang kemas dipanggil Dearest Grace.

1. Anda baru sahaja selesai penggambaran Mind Hunter pada bulan September. Apakah ia mengenai

Ia adalah satu thriller psikologi. Di dalamnya, Saya deejay dalam talian. Skrip ini mempunyai halaman dan halaman saya hanya bercakap, yang agak mencabar kerana Mandarin saya tidak begitu baik

Saya juga mempunyai gangguan tekanan selepas trauma -. sesuatu berlaku kepada saya lama dahulu dan saya menyekat memori kerana ia sangat menakutkan. Kenneth Ma adalah seorang ahli psikologi yang menggunakan pelbagai cara untuk membuat saya ingat.

Suami saya Stephen Wong, dan kami mempunyai masalah dengan perkahwinan kami. Ia agak peranan yang mencabar dan matang – Saya tidak berkahwin, dan saya tidak melakukan banyak isteri dan suami peranan, supaya ia menarik untuk saya mengalami masalah-masalah perkahwinan

2. Dalam A Fist Dalam Four Walls anda bermain pemimpin kumpulan penari Fa Man, yang sebenar identiti adalah pejuang Bajiquan Chiu Ha, jadi anda terpaksa melakukan banyak pertempuran dan menari. Bagaimana anda membuat persediaan untuk peranan itu?

Nasib baik, kami mempunyai kira-kira sebulan setengah untuk melatih. Ia adalah sangat menyeronokkan fu belajar kung buat kali pertama, walaupun Bajiquan agak sukar mencari Perempuan. Banyak kuasa adalah di lutut, pergelangan tangan, siku.

Saya telah menari untuk bertahun-tahun lamanya dalam hidup saya, dan terkumpul banyak kecederaan lama, jadi saya tidak perlu lagi cedera dengan mudah walaupun apabila kita telah mengamalkan. Jadi, selain daripada belajar kung fu, saya terpaksa pergi ke gym untuk melatih otot saya dan memperkukuhkan teras saya.

Grace Wong is working on a collaboration with singer Sherman Chung. It’s a very upbeat song with a positive message, she says of the song. Photo: The Star/Raymond Ooi

Grace Wong bekerja pada kerjasama dengan penyanyi Sherman Chung. Ia adalah lagu yang sangat yakin dengan mesej positif, beliau berkata lagu. Photo: The Star / Raymond Ooi

3. Apa yang anda suka terbaik tentang bertindak?

Setiap kali saya memainkan peranan, saya belajar sesuatu mengenai diri saya. Kadang-kadang, watak-watak yang saya bermain membantu saya untuk lebih memahami orang di sekeliling saya. “

Walaupun bertindak, kita benar-benar masuk ke dalam watak, dan emosi yang sangat nyata. Jadi, lebih watak-watak yang saya lakukan, lebih banyak nyawa yang saya telah hidup melalui. Dengan cara ini, saya mendapat lebih banyak pengalaman dan ia membantu saya berasa empati dengan orang lain. Anda belajar untuk melihat sesuatu dari sudut orang lain pandangan, bukan sahaja anda sendiri. Jadi, apa yang saya lakukan pada masa hadapan, sama ada ia adalah perniagaan, atau kerja-kerja kemasyarakatan, atau projek-projek bukan keuntungan, saya merasakan bahawa saya akan dapat lebih memahami mengenai penonton saya.

4. Anda menyanyikan tema akhir untuk drama TVB Ghost Dragon Of Cold Mountain dan memenangi Musim 2 Strictly Come Dancing dengan pasangan Yu Haoming. Adakah anda merancang untuk melakukan lebih banyak menyanyi dan menari?

Saya suka menari. Saya telah menari sejak kecil. Selepas Strictly Come Dancing satu pertiga daripada peranan saya telah memerlukan saya untuk melakukan tarian. Walaupun dalam A Fist Dalam Four Walls peranan saya adalah seorang pelaku striptis, dan saya terpaksa khusus belajar olok-olok untuk peranan itu.

Untuk muzik, saya bekerja di sebuah kerjasama dengan penyanyi Sherman Chung. Ia adalah lagu yang sangat yakin dengan mesej yang positif.

5. Bolehkah anda memberitahu kami lebih lanjut mengenai projek-projek masa depan anda?

Seterusnya, saya mempunyai peranan dalam komedi yang dipanggil Ulang Melalui 400 Years . Saya telah penggambaran pelbagai peranan mendalam emosi dan sedih dan marah sejak kebelakangan ini, jadi ia adalah baik untuk mendapatkan peranan cahaya hati untuk perubahan.

Ia terletak 400 tahun yang lalu pada Dinasti Ming, di mana saya saya sedang isteri masa depan putera mahkota. Tiga lelaki itu mempunyai untuk mengiringi saya ke istana raja, tetapi dalam perjalanan, kita diserang oleh beberapa musuh asing. Ketika cuba untuk melarikan diri dari mereka, kita berjalan melalui terowong masa dan mendapati diri kita pada masa depan, betul-betul di tengah-tengah set penggambaran drama TV Dinasti Ming

Saya juga mempunyai koleksi saya sendiri aksesori dipanggil Dearest Grace dan saya dalam proses untuk membawanya ke Malaysia. Saya suka menjalankan perniagaan. Ia membolehkan saya untuk menjalankan kreativiti saya. Bertindak dalam drama, anda hanya mengetahui setahun kemudian apa yang orang suka atau tidak suka, jadi anda tidak boleh berbuat apa-apa. Tetapi dalam perniagaan, saya boleh mengubah keadaan dengan segera mengikut suka dan tidak suka pelanggan saya ‘.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.