Home / Artikel / Gadis Memakai Loket Kalimah Allah Dikerat 6 Di Masukkan Dalam 6 Beg

Gadis Memakai Loket Kalimah Allah Dikerat 6 Di Masukkan Dalam 6 Beg


Gadis memakai perkataan “Allah” Dibunuh Dan Dikerat Sebelum Di Masuk ke dalam enam beg dan ditempatkan dalam dua beg sebelum ditemui di Jalan Ipoh, Kuala Lumpur, dikesan pada hari Khamis memakai loket kata Allah.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Penolong Kanan Pesuruhjaya Rusdi Mohd Isa berkata bahawa polis masih cuba mengenal pasti identiti mangsa.

“Kami masih melakukan siasatan lanjut untuk mengenal pasti identiti sebenar mangsa yang dipercayai menjadi warga asing.

” Berdasarkan proses pengenalan awal badan mangsa, tidak ada tanda suntikan BCG (Bacillus Calmette Guerin) “katanya ketika dihubungi hari ini.

Beliau berkata, selain mengenal pasti identiti mangsa, pihaknya masih melakukan siasatan menyeluruh dalam mengenal pasti identiti suspek termasuk maklumat dan rakaman televisyen litar tertutup (CCTV) di tempat kejadian,

” Polis Dang Wangi juga mempunyai rekod yang setanding dengan Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) mendapati bahawa cap jari mangsa tidak mempunyai rekod yang menunjukkan dia adalah pemastautin tempatan.

“Selain itu, rekod cap jari yang sama juga tidak mengesan mangsa mempunyai rekod jenayah berdasarkan sistem rekod jenayah pusat,” katanya.

Kuala Lumpur dan Daerah Dang Wangi mengalu-alukan mana-mana pihak atau saksi yang mempunyai maklumat tentang kejadian ini untuk muncul dalam siasatan polis.

Korban ditemui memakai kalung hitam dan mempunyai loket dengan perkataan Allah yang terdapat dalam dua beg yang berlainan 20 meter dan dibalut dengan tiga lapisan iaitu lapisan pertama yang dibalut dengan tali plastik

Dia dipercayai telah meninggal dunia lebih daripada 24 jam hingga 60 jam dari semasa bedah siasat.

Siasatan awal mendapati kejadian itu dilaporkan oleh seorang wanita yang tiada tempat tinggal yang berada di dalam tas pakaian yang dijumpai dan hingga sekarang. tujuh saksi awam berhampiran tempat kejadian telah ditangkap.

sumber

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Incoming search terms:

kerja kosong malaysia