Home / Artikel / Gadis Kahwin Dengan Lelaki 70 Tahun Dan Terima Hantaran Yang Mengejutkan!

Gadis Kahwin Dengan Lelaki 70 Tahun Dan Terima Hantaran Yang Mengejutkan!

Gadis kahwin dengan lelaki 70 tahun dan terima hantaran yang sangat mewah | PENGANTIN perempuan berusia 30 tahun dan pasangannya berusia 70 tahun! Itulah kisah mengenai Andi Sulfaidah yang bakal berkahwin dengan Alwi Daeng Makkelo pada jarak usia yang cukup jauh. Apa yang lebih menarik mengenai perkahwinan mereka adalah hantarannya yang agak mewah iaitu sebuah kereta Honda, sebuah rumah di atas nama Andi, barang kemas dan wang tunai Rp200 juta (RM56,524.94).

“Ya betul ada warga di Kecamatan Cina yang mengesahkan maharnya kelmarin. Akad nikah bakal diadakan pada 19 Ogos ini,” kata pendaftar pernikahan di Kecamatan Cina, Bone, Indonesia, Andi Ilham, memetik detikcom, Khamis.

Lamaran telah dibuat pada Rabu di Dusun Bulu Dua, Desa Tanete Harapan, Kecamatan Cina, Bone. Pihak lelaki telah mencapai kesepakatan dengan keluarga pihak pengantin perempuan.

Bagaimanapun mahar dan hantaran lain yang dipersetujui telah tular dan menjadi perbualan netizen. Semuanya telah diserahkan dan sah menjadi milik gadis berkenaan. -detikcom

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia