Home / Artikel / Fuhh! Model Playboy Ini Bangga Dengan Buah Dada Seberat 5 Kg

Fuhh! Model Playboy Ini Bangga Dengan Buah Dada Seberat 5 Kg

Bagi seorang model, mempunyai bentuk badan yang cantik adalah sesuatu yang diidamkan. Begitu juga dengan memiliki aset lain yang melengkapi portfolio mereka.

Tidak Mahu Kurangkan Saiz Buah Dada

Persoalannya disini, adakah memiliki buah dada yang besar sesuatu yang perlu dibanggakan atau menyakitkan? Itulah yang dikongsikan oleh model Playboy ini, Lindsay Pelas yang memiliki buah dada bersaiz 30HH dan seberat 11 pounds atau sekitar 5 Kg.

Mengaku sering kali mengalami sakit belakang gara – gara buah dadanya itu, Lindsay tetap berbangga dan tidak mahu jalani pembedahan untuk mengurangkan ‘bebannya’ itu walaupun dinasihati doktor.

Diiktiraf Sebagai Wanita Paling ‘Hot’ Di Dunia

Sejak berpindah ke Los Angeles, pelbagai tawaran diterima oleh Lindsay Pelas termasuklah tersenarai sebagai “hottest woman in the world” oleh GQ dan Maxim, serta menjadi model rasmi Playboy.

Untuk kekalkan bentuk badannya yang cantik, Lindsay akan pergi ke gym 4 kali seminggu serta melakukan pelbagai aktiviti regangan seperti Pilates serta mengamalkan diet sayuran. Satu tips yang berguna untuk anda yang ingin mengamalkan gaya hidup sihat!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia