Home / Teknologi / Five alat sejuk untuk celik teknologi

Five alat sejuk untuk celik teknologi

Dari 360 ° kamera untuk fon kepala Bluetooth, kita lihat di beberapa alat yang menarik.

Setiap hari beratus-ratus produk elektronik yang dikeluarkan, semua bersaing untuk perhatian dan dompet kami.

Dalam tiada perintah tertentu, berikut adalah lima daripada terkini yang bernilai check-out.

Looking like a cute liittle orb, the Samsung Gear 360 is capable of capturing 360 Ultra HD video.

Kelihatan seperti orb liittle comel, Gear Samsung 360 mampu menangkap 360 ° video HD Ultra.

Samsung Gear 360

Dengan pelbagai rangkaian sosial dan YouTube kini menawarkan keupayaan untuk menunjukkan 360 ° video, sekarang adalah masa yang terbaik untuk mendapatkan alat yang terbaik untuk yang pekerjaan.

penyertaan bagus Samsung sedikit dipanggil Gear 360, kamera mudah alih yang mempunyai kanta mata ikan dual dengan sensor imej 15 megapiksel.

Bekerja bersama-sama, kanta dwi menangkap lancar Ultra HD (3840 x 2160 piksel) 360 ° video dan 30-megapiksel.

Kamera orb-seperti dilengkapi dengan tripod kecil yang bagus tetapi ia juga serasi dengan pelbagai aksesori pihak ketiga standard dan kenderaan.

Gear 360 hanya berfungsi dengan dipilih (dan lebih baru-baru ini) Samsung telefon pintar seperti Galaxy S7, S7 Edge dan S6 Edge +.

Ia pergi untuk RM1,299.

The Twist 60 from Lensbaby is a special effect lens that produces some funky effects when used correctly.

The Twist 60 dari Lensbaby adalah kanta kesan khas yang menghasilkan beberapa kesan funky apabila digunakan dengan betul.

Lensbaby Twist 60

Anda mungkin atau mungkin tidak pernah mendengar daripada Lensbaby, tetapi syarikat ini telah membuat kesan khas kanta sejak 2004.

kanta terbarunya adalah Twist 60, yang f /2.5 kanta 60mm berdasarkan reka bentuk yang sangat lama yang dipanggil kanta Petzval.

Dinamakan sempena Joseph Petzval yang direka kanta pada tahun 1840, Twist 60 menghasilkan daripada latar belakang fokus yang terbaik boleh digambarkan di “swirly Whirly”.

Pada asasnya, dalam fokus bahagian akan kelihatan normal manakala latar belakang itu bukan dalam fokus akan kelihatan seperti ia terperangkap dalam pusaran a. Ia adalah ideal untuk menonjolkan subjek dalam gambar anda.

Walaupun ia tidak murah dan tidak hanya kanta Petzval di pasaran, Twist 60 adalah salah satu daripada orang-orang yang lebih berpatutan. Ia kos AS $ 279,95 (RM1,150) di laman Lensbaby di goo.gl/hcLpTU.

The Bose QuiteComfort 35 is the companys first Bluetooth headphone and features the companys patented active noise-cancelling technology.

The Bose QuiteComfort 35 fon kepala Bluetooth pertama syarikat itu dan mempunyai dipatenkan teknologi bunyi-membatalkan aktif syarikat.

Bose QuietComfort 35

Dengan Apple iPhone baru diumumkan 7 penggalian parit 3.5mm port stereo, tumpuan kini kembali pada fon kepala Bluetooth.

Bose telah membuat pembesar suara dan fon kepala untuk masa yang lama, tetapi QuietComfort 35 baru-baru ini dikeluarkan adalah pasangan pertama syarikat itu fon kepala Bluetooth.

Walaupun fon kepala Bluetooth tidak berada dalam diri mereka yang luar biasa, tuntutan utama di QuietComfort 35 untuk kemasyhuran adalah bahawa ia mempunyai salah satu sistem bunyi-membatalkan aktif yang terbaik.

bateri lithium-ion terbina dalam tahan sehingga 20 jam apabila fon kepala yang digunakan secara wayarles. Jika anda memilih untuk menggunakan kabel 3.5mm stereo dibundel, hayat bateri didakwa mencecah sehingga 40 jam.

The Bose QuietComfort 35 kos RM1,890 di laman web pengedar tempatan Atlas Bunyi dan Vision Sdn Bhd.

High quality multi-directional microphones capture audio wherever you stand in the room with the Logitech C925e webcam

Berkualiti tinggi mikrofon pelbagai hala audio menangkap di mana sahaja yang anda berdiri di dalam bilik dengan Logitech C925e webcam.

Logitech webcam

Oleh kerana kamera yang dibina ke dalam komputer riba dan telefon pintar hari ini, ada sangat sedikit keperluan untuk webcam berdiri sendiri melainkan anda ke dalam persidangan video yang serius.

Masukkan Logitech C925e, webcam dibina untuk kerjasama -. Logitech mendakwa bahawa ia berfungsi dengan hampir mana-mana video atau web app persidangan di pasaran

Ia datang dengan 1080p pada 30fps (frame per saat) menangkap video dan 78 ° bidang pandangan dan terbina dalam stereo mikrofon omni-arah yang akan merakam audio yang jelas dari hampir di mana sahaja di dalam bilik.

The C925e akan disediakan pada masa anda membaca ini dan akan dijual pada harga RM549 (termasuk GST).

Untuk maklumat lanjut, lihat goo.gl/7QRrNR.

While the Garmin Vivomove Sport looks like a regular analogue watch, it features a simple fitness tracker system and wireless connectivity.

Sedangkan Garmin Vivomove Sukan kelihatan seperti jam tangan analog biasa, ia mempunyai sistem kecergasan tracker mudah dan sambungan tanpa wayar.

Garmin Vivomove Sukan

Ingin menyertai orang ramai pengesanan kecergasan tetapi tidak terlalu teruja dengan jam tangan digital atau band kecergasan? Jika anda suka jam tangan anda kelihatan seperti “sebenar” jam tangan analog maka Garmin Vivomove Sukan mungkin untuk anda.

Selain tangan jam, minit dan saat, jam tangan juga memaparkan “bar Move” dan langkah kaunter.

Langkah kaunter bertambah apabila anda berjalan manakala bar Move merah mengisi apabila anda telah tidak aktif untuk sementara sebagai peringatan halus untuk bangun dan bergerak.

Reka bentuk analog adalah bagus dan walaupun kelihatan seperti jam mekanikal, ia berfungsi seperti mana-mana boleh pakai pintar yang lain dan wayarles boleh menyegerakkan dengan telefon pintar anda melalui Garmin Connect app.

The Vivomove Sukan disediakan untuk RM750 daripada pengedar tempatan rasmi Garmin Aeco Technologies di goo.gl/MLXsfF.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia