Home / Berita / FBI menilai sama ada untuk menyiasat insiden pesawat Brad Pitt

FBI menilai sama ada untuk menyiasat insiden pesawat Brad Pitt

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

This file photo taken on December 15, 2014 shows actor Brad Pitt and children Pax Jolie-Pitt (L), Shiloh Jolie-Pitt (C) and Maddox Jolie-Pitt as they arrive for the US premiere of Universal Pictures

Ini foto fail diambil pada 15 Disember 2014 menunjukkan pelakon Brad Pitt dan kanak-kanak Pax Jolie-Pitt (L) , Shiloh Jolie-Pitt (C) dan Maddox Jolie-Pitt apabila ia tiba untuk tayangan perdana AS Universal Pictures “Unbroken,” di Teater Dolby di Hollywood, California. – AFP

LOS ANGELES: FBI berkata ia adalah “meneruskan untuk mengumpul fakta” mengenai dakwaan terhadap Brad Pitt mengenai anak-anaknya manakala kapal jet peribadi “

In. tindak balas kepada pertanyaan anda mengenai dakwaan dalam bidang kuasa pesawat khas Amerika Syarikat; khususnya, sebuah pesawat membawa Encik Brad Pitt dan anak-anaknya, FBI adalah berterusan untuk mengumpul fakta dan akan menilai sama ada siasatan di peringkat persekutuan akan dikejar, “kata FBI dalam satu kenyataan khamis petang untuk Variety.

Menurut LA Times, FBI telah dimaklumkan mengenai “kejadian kebajikan kanak-kanak.”

Menurut laporan itu yang memetik seorang pegawai penguatkuasa undang-undang, perkara itu melibatkan kelakuan yang tidak senonoh oleh Pitt manakala anak-anaknya yang hadir.

Sumber itu juga memberitahu LA Times bahawa Los Angeles County Jabatan Kanak-kanak & Keluarga sedang menjalankan siasatan ke dalam tingkah laku Pitt.

The DCFS memberitahu Variety awal pada hari Khamis bahawa ia tidak dapat mengulas mengenai laporan. Terdahulu pada hari Khamis, Jabatan Polis Los Angeles menafikan bahawa ia sedang menjalankan siasatan ke Pitt.

Kejadian didakwa berlaku pada September 14 pada jet peribadi terbang dari Perancis ke Los Angeles, dengan berhenti di Minnesota.

Sumber yang rapat dengan keadaan itu memberitahu Variety bahawa FBI menerima aduan daripada pegawai kerajaan negeri.

Sedangkan FBI mungkin tidak biasanya melihat ke dalam kes seperti itu, sumber itu berkata, disebabkan kejadian yang didakwa berlaku semasa di udara, ia bergerak kepada FBI untuk mengumpul bukti untuk menentukan sama ada atau tidak siasatan persekutuan adalah perlu .

Berita berlaku pada hari Selasa bahawa Angelina Jolie difailkan dari perceraian dari Pitt.

Menurut dokumen mahkamah, Jolie meminta hak penjagaan penuh enam anak mereka. Alasan perceraian yang disenaraikan sebagai “tiada persefahaman.”

“Saya amat sedih dengan ini, tetapi apa yang paling penting sekarang ialah kesejahteraan anak-anak kita. Saya hormat meminta akhbar untuk memberi mereka ruang yang sepatutnya pada masa yang mencabar ini,” kata Pitt dalam kenyataan kepada Rakyat pada Selasa. – REUTERS

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *