Home / Sukan / Ex-pro mendaftar untuk kejohanan Sixes baru

Ex-pro mendaftar untuk kejohanan Sixes baru

LONDON (Reuters) – Pelbagai berprofil tinggi bekas pemain mempunyai peluang untuk terus bermain, dan pendapatan, sebagai sebahagian daripada kejohanan tertutup Star Sixes baru yang akan dilancarkan tahun depan.

Steven Gerrard, Carles Puyol, Robert Pires, Michael Ballack dan Deco telah mendaftar untuk pertandingan ini yang akan menampilkan negara pasukan dalam kejohanan empat hari perlawanan 30 minit dalam format round-robin yang membawa kepada akhir yang.

Brazil, Sepanyol, Jerman, Mexico, Itali, Perancis, England, Portugal, Australia, Nigeria, Belanda dan China akan bersaing dalam acara 12 pasukan yang julung kali diadakan di London 02 Arena Julai depan.

Arenas di Berlin, Istanbul, Beijing, Sydney, Miami dan Seattle sedang berbaris sebagai tuan rumah yang berpotensi untuk edisi akan datang.

“Ini jauh lebih daripada satu acara bola sepak, ia adalah satu produk hiburan untuk keluarga, untuk lelaki untuk datang ke selepas kerja, ia adalah malam keluar,” Jonathan Rogers penganjur acara itu Pitch kepada Reuters di Leaders in Sukan Sidang Kemuncak Perniagaan pada Rabu.

“Kami sedang mencari untuk mencerminkan peristiwa arena besar seperti NBA Global Permainan dan akhir (ATP) World Tour Tennis di London, dengan banyak muzik, Razzmatazz dan interaksi yang baik antara pemain dan peminat.

“tidak ada kejohanan besar tahun depan maka ia adalah satu peluang untuk peminat untuk mendapatkan di belakang pasukan kebangsaan mereka dan kualiti akan menjadi tinggi. Kami memerlukan kira-kira 120 pemain dan mereka semua antarabangsa diliputi sepenuhnya. Kami mempunyai beberapa mendaftar dan sangat berhampiran dengan beberapa orang lain.

“Kami menyedari bahawa banyak lelaki ini adalah permintaan dalam media dan dalam peranan duta jadi kita akan melihat musim panas akan datang, di rehat antarabangsa, masa-masa apabila mereka boleh didapati. “

Pires, kini 42 dan dengan kunci liut hari Perdana beliau di Arsenal dan Villarreal lama berlalu, berkata beliau tidak sabar untuk peluang untuk tarik biru baju Perancis sekali lagi.

“Saya memenangi 79 caps dan setiap orang adalah satu keistimewaan dan kemuliaan, sehingga ini adalah satu peluang yang sangat baik untuk mewakili negara saya sekali lagi,” katanya kepada Reuters.

” Saya fikir ia akan menjadi benar-benar baik untuk menonton. standard ini akan menjadi tinggi dan daya saing yang akan berada di sana tetapi saya fikir kita semua mungkin agak gembira permainan yang 30 minit dan tidak 90. ​​”

(Penyuntingan oleh Pritha Sarkar)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia