Home / Pendidikan / Dihormati kerana prestasi cemerlang

Dihormati kerana prestasi cemerlang

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Three of the award recipients share a light moment after the presentation ceremony.

Tiga daripada penerima anugerah berkongsi seketika cahaya selepas majlis itu.

TWENTY lima pelajar yang cemerlang dalam peperiksaan tahun akhir tahun lepas telah dipilih dari beratus-ratus penyertaan untuk muncul sebagai yang terbaik daripada yang terbaik Anugerah Pelajar Cemerlang Smart Jenama tahunan ini.

The pelajar yang termasuk dari sekolah menengah dan institusi pengajian tinggi, perjalanan dari Sabah, Johor, Pulau Pinang, Pahang, Perak dan Negeri Sembilan, untuk menghadiri majlis anugerah khas yang diadakan di Cerebos Malaysia. Ramai daripada mereka telah diiringi oleh ibu bapa mereka.

Acara ini mengiktiraf pelajar cemerlang yang cemerlang dalam kedua-dua prestasi akademik dan ko-kurikulum mereka.

“Selama sedekad, jenama ini telah menganugerahkan berprestasi pelajar dengan hadiah wang tunai serta pengiktirafan di kalangan rakan-rakan mereka kerana mereka menyertai kumpulan elit Anugerah Pelajar cemerlang Smart Brands.

“Anugerah ini melampaui keputusan akademik kerana ia juga memerlukan prestasi cemerlang dalam aktiviti ko-kurikulum mereka untuk masuk ke dalam kelab elit ini, “kata Naib Presiden dan pengurus Besar Cerebos Malaysia Koh Joo Siang.

Oleh kerana program ini telah dimulakan pada tahun 2006, jenama ini telah mengiktiraf pencapaian sejumlah 228 pelajar elit dan setakat ini telah dibentangkan tunai anugerah berjumlah RM223,000 termasuk RM29,000 pada majlis itu baru-baru ini

anugerah ini mempunyai empat kategori anugerah hadiah wang tunai masing-masing -. RM500 untuk Borang PT3 / UEC Tiga, SPM (RM1,000), STPM / UEC Tingkatan Enam dan pra-universiti (RM1,500) dan universiti atau kolej peperiksaan (RM2,000).

Brand juga akan melawat 32 sekolah menengah dan pusat tuisyen pada minggu-minggu yang membawa kepada peperiksaan di mana mereka akan berkongsi tips belajar dan memberikan 17,000 botol Essence Brands ayam.

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *