Home / Hiburan / Di tengah-tengah skandal gambar bogel, Atikah Suhaime masih

Di tengah-tengah skandal gambar bogel, Atikah Suhaime masih

tenang

filem seram tempatan Volkswagen Kuning dibintangi Atikah Suhaime sebagai seorang wanita dihantui oleh hantu pendendam. Dalam kehidupan sebenar, pelakon Singapura yang berusia 25 tahun itu menghadapi kengerian mempunyai gambar yang dikatakan bogel beliau yang diedarkan secara meluas di Internet.

Imej-imej yang dikatakan dia dan Puteri Gunung Ledang drama bersama bintang Idris Khan yang telah dilaporkan pertama kali dimuat naik di forum dalam talian tempatan. Atikah berada di Singapura apabila imej mula beredar dalam talian pada 11 September Dia hanya memberikan kenyataan ini kepada Metro Harian mengenai perkara itu kemudian: “. Saya akan mengambil tindakan apabila saya kembali ke Malaysia”

pada saringan akhbar Volkswagen Kuning di Kuala Lumpur pada 20 Sept, Atikah memakai gagah dan berani untuk menghadapi media. Dia ketawa ketika diminta mengulas mengenai isu itu: “Tunggu, apa perkara yang kita bercakap tentang”

Selepas beberapa penjelasan bagi beliau untuk menangani secara khusus bogel foto kontroversi, Atikah memohon maaf dan berkata dia tidak dapat mengulas sebanyak dia meninggalkan perkara itu kepada syarikat pengurusan beliau Metrowealth International Group (MIG).

“Buat masa ini, mereka mengumpul apa sahaja maklumat yang mereka boleh sebagai bukti untuk laporan. Saya percaya pengurusan saya. Saya tahu mereka akan mengambil tindakan yang betul. “

Atikah berkongsi bahawa dia memilih untuk tinggal ibu kerana ia adalah satu isu yang sensitif. “Saya bukan satu-satunya yang terlibat. Saya hendak menjaga perasaan semua orang. Ia menyedihkan untuk semua orang yang terlibat. “

Adakah Idris sebahagian daripada” semua orang “? Atikah ketawa lagi dan hanya berkata “sesiapa”.

Dan kini bagi juta dolar-soalan, adalah dia yang dalam gambar-gambar? Jawapannya adalah: “Saya tidak pernah berkata ia adalah saya.”

atikah suhaime

Dalam Volkswagen Kuning, Atikah Suhaime memainkan wanita diganasi oleh roh dalam bentuk sebuah kereta Volkswagen kuning. Photo: MIG

Ketua Pegawai Eksekutif MIG dan Volkswagen Kuning David Teo percaya individu tertentu bertekad untuk mengambil menurunkan reputasi Atikah ini dalam perniagaan hiburan.

Oktober lepas, Atikah telah dikaitkan dengan khabar angin mengenai pita seks skandal yang dilaporkan kongsi di set penggambaran drama TV beliau Puteri Gunung Ledang . Dia dan pihak yang terlibat – Idris dan pelakon Ammar Alfian – semua telah menafikan dakwaan tersebut. Walau bagaimanapun, Atikah telah diberi enam bulan “larangan” dari sebuah stesen televisyen.

“Saya rasa masa siaran gambar adalah sengaja kerana Atikah kini mempunyai drama di udara ( Si Kolot Suamiku di Astro) dan filem baru keluar. Orang yang mengeluarkan foto jelas mempunyai tabiat kerana ingin membawa seseorang ke bawah. Ia merupakan satu masalah sikap, “kata Teo.

Beliau berkata, gambar bogel telah disunting dengan jelas untuk membuat ia kelihatan seperti Atikah. “Ia bukan dia. Kami perlu tahu. Kami mempunyai pakar-pakar dalam reka bentuk grafik. “

Pengeluar menyifatkan keberanian Atikah untuk menghadapi media pada majlis itu sebagai” kejayaan besar “yang mencerminkan kematangan dan pertumbuhan sebagai pendatang baru dalam industri.

“dia telah belajar pelajaran beliau. Tetapi yang lain tidak boleh bergerak dan terus menyerang watak beliau. Saya tidak dapat berdiri untuk itu. Sebab itu saya melangkah ke hadapan untuk bersuara untuknya. penjelasan beliau harus cukup bagi kita untuk memaafkan beliau dan hanya bergerak ke atas, “kata Teo

Sementara itu, Atikah ini Volkswagen Kuning bersama bintang Pekin Ibrahim berkata beliau memilih untuk mengabaikan isu tersebut.” . Aku sibuk penggambaran filem baru saya “

Atikah berkata dia mendapat tahu tentang gambar melalui ibunya dan tidak melihat mereka sendiri, berkata:”. Saya tidak akan melihat gambar seperti itu “dia mengaku bahawa isu itu telah menyebabkan dia kalah pada beberapa peranan bertindak, tetapi bahawa dia tidak akan membiarkan skandal menyeret ke bawah beliau.

“Saya datang ke Malaysia untuk menjadi seorang pelakon. Saya tidak akan berputus asa. Saya akan memilih untuk memberi tumpuan kepada memperbaiki diri saya sebagai seorang pelakon. Ibu saya berkata kontroversi yang datang dengan keputusan saya untuk berada dalam perniagaan hiburan; Ia telah menjadi satu skrip dalam hidup saya, “beliau berkongsi.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia