Home / Teknologi / Destiny 2: ‘satu permainan yang baru dan dengan penonton PC

Destiny 2: ‘satu permainan yang baru dan dengan penonton PC

New and fresh: Destiny 2 could make radical changes in order to present a truly fresh experience. — AFP Relaxnews

Baru dan segar: Destiny 2 boleh membuat perubahan radikal untuk membentangkan benar-benar segar pengalaman. – AFP RELAXNEWS

Dengan permainan video blockbuster Destiny kini lebih atau kurang lengkap – Peluasan terakhir Rise Of Iron dilancarkan 20 Sept – perhatian bertukar kepada sekuel sepenuhnya beroperasi yang yang kini dikatakan melancarkan pada PC dan juga konsol.

Salah satu permainan yang paling besar tahun 2014, pasti pelancaran francais baru terbesar pada masa itu, Destiny datang dari studio di sebalik Xbox sistem laris Halo.

Bungie, setelah meninggalkan yang Halo francais di Microsoft, telah memeterai perjanjian dengan penerbit gergasi Activision, syarikat yang sama di belakang standard tindakan Call Of Duty .

Litigasi antara Activision dan Call Of Duty pencipta mendedahkan berasingan, pelan kontrak untuk Destiny francais. Sebahagian daripada rangka kerja yang kini sedang berisi keluar, menurut laporan baru.

Diakui pada tahun 2012 sebagai sebahagian daripada prosiding mahkamah, Destiny 2 kemudian bersedia bukan sahaja untuk konsol tetapi juga untuk PC.

butiran lain tidak berubah sejak kontrak itu dibuat awam – 2014 Destiny dilancarkan pada Xbox dan PlayStation konsol pada satu masa, sebagai contoh, dengan PlayStation rakan pemasaran dan bukannya Xbox [

Tetapi niat untuk mengembangkan Destiny penonton dari konsol untuk PC telah menjadikan ia daripada kontrak awal untuk proses pengeluaran.

Itulah menurut laporan yang dikendalikan oleh Kotaku, mengesahkan dan mengembangkan lagi diperoleh daripada laman permainan video perbincangan NeoGAF.

Destiny 2 adalah untuk merasakan seperti “permainan yang sama sekali baru … walaupun itu bermakna meninggalkan planet lama, watak-watak, dan aktiviti-aktiviti di belakang,” sumber-sumber industri Kotaku yang dicadangkan.

Perbandingan telah dibuat untuk memberi impak Activision sekuel, Diablo II yang “tidak membawa lebih aksara atau kandungan” dari sebelumnya.

Yang menarik berkaitan boleh menjadi sejarah yang Activision telah dengan membawa Call Of Duty kepada, penonton permainan komputer yang lebih luas.

Call Of Duty Online telah dipisahkan dari yang utama Call Of Duty francais dan dilancarkan di China pada tahun 2015.

Sebagai permainan percuma-untuk-play, ia menggalakkan pemain untuk menyumbang melalui microtransactions pilihan, membuka permainan sehingga penonton seluas mungkin dan pendapatan potensi besar.

World Of Warcraft satu lagi gelaran Activision besar, telah menambah peringkat free-to-play pada tahun 2011.

Adapun Eurogamer memerhati, microtransactions telah mendapat peningkatan kepentingan kepada Destiny sejak diperkenalkan tahun lepas.

Sudah tentu, dengan kenaikan mendadak daripada League Of Legends dan Dota 2 pemain PC kompetitif biasa dengan permainan pembiayaan melalui microtransactions.

Jadi sekarang bahawa ia berkembang untuk memasukkan komputer serta konsol, mungkin Destiny francais akhirnya akan memeluk pilihan free-to-play juga. – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.