Home / Berita / Dalam mencari pemulihan, Trump mulai meningkatkan serangan ke atas Clinton

Dalam mencari pemulihan, Trump mulai meningkatkan serangan ke atas Clinton

MANHEIM, Pa (Reuters) -. Republikan calon Presiden Donald Trump ditutup kasar minggu untuk kempen beliau pada hari Sabtu oleh peningkatan serangan peribadi ke atas Demokrat Hillary Clinton, mempersoalkan stamina beliau dan mengatakan dia harus berada di dalam penjara untuk pengendalian beliau e-mel sulit.

Selepas seminggu di mana beliau mendapat kritikan luas untuk orang ramai yang persengketaan dengan bekas ratu cantik, Trump dicari untuk bangkit semula dengan serangan yang sangat negatif kepada lawannya dalam pilihan raya 8 November, dengan perbahasan presiden kedua terhadap beliau menjulang dalam seminggu.

pada masa yang sama, New York Times melaporkan ia telah rekod yang diperoleh menunjukkan Trump diisytiharkan kerugian $ 916,000,000 pada 1995 borang cukai pendapatan, potongan begitu besar bahawa ia mungkin telah membenarkan beliau untuk mengelak daripada membayar apa-apa cukai pendapatan persekutuan untuk tahun.

Trump mempunyai enggan melepaskan rekod cukainya, berkata beliau adalah di bawah audit persekutuan.

pada perhimpunan di Manheim, Pennsylvania, Trump berkata beliau tidak percaya Clinton, yang mengalami pertarungan pneumonia bulan lepas, terpulang kepada tugas sebagai presiden. Dia cuba untuk membangkitkan taktik dia bekerja terhadap bekas saingan Republikan Jeb Bush, yang Trump telah diejek sebagai “tenaga yang rendah.”

disimpan pneumonia diagnosis beliau swasta

Clinton sehingga dia dilihat hampir runtuh manakala mendapat ke dalam kenderaan di sebuah majlis menandakan 11 September, 2001, serangan di New York.

menanda senarai masalah dunia, Trump berkata, “dia sepatutnya melawan semua perkara-perkara ini dan dia tidak boleh membuat ia 15 kaki untuk keretanya. Berikan saya rehat. “

” orang, kita perlu stamina, kita memerlukan tenaga, kita perlu orang-orang yang akan menjadi tawaran sekitar, “kata Trump.

Trump telah sering orang ramai diberitahu siapa yang memuji-muji “lock dia up” ke atas penggunaan beliau pelayan e-mel peribadi sebagai setiausaha negara Amerika Syarikat 2009-2013 untuk sebaliknya membantu dia mengalahkan beliau.

Tetapi pada hari Sabtu, Trump kepada beribu-ribu penyokong yang Clinton pengendalian e-mel sulit dan memusnahkan 33,000 e-mel bahawa dia telah dianggap yang bersifat peribadi bermakna “dia harus berada di dalam penjara, biarlah saya memberitahu anda.”

Trump tidak berhenti di situ. Beliau berkata beliau tidak percaya Clinton akan setia kepada penyokong beliau dan ketawa, “Saya tidak fikir dia setia kepada Rang Undang-Undang, untuk memberitahu anda kebenaran. Dan mengapa dia harus, bukan? Mengapa dia boleh?”

pada tahun 1998, suami Clinton, bekas Presiden Bill Clinton, telah terperangkap dalam skandal seks yang melibatkan bekas pelatih White House Monica Lewinsky.

Trump secara meluas dilihat kalah perdebatan presiden pertama dengan Clinton lalu isnin walaupun beliau memetik undian dalam talian menunjukkan dia menang.

pada hari-hari sejak perbahasan, Trump telah berjuang untuk mendapatkan semula kedudukan beliau, mendapatkan terperangkap dalam kembali-dan-sebagainya dengan bekas Miss Universe Alicia Machado, yang Trump telah dikritik kerana berat badan.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.