Home / Sukan / Conte gembira kerana Chelsea menutup kesilapan pertahanan

Conte gembira kerana Chelsea menutup kesilapan pertahanan

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

LONDON (Reuters) – Sebagai pengurus dibesarkan di baja disiplin pertahanan Itali, Antonio Conte mesti mempunyai mempunyai beberapa tidur pada minggu lalu perlu bimbang tentang barisan belakang berderit Chelsea.

Tujuh gol bolos dalam tiga perlawanan lalu, termasuk tiga sebelum rehat di Arsenal minggu lalu, telah melemahkan permulaan yang menggalakkan sebelum ini kepada musim untuk Chelsea.

kesilapan telah dihapuskan pada Sabtu walaupun sebagai Chelsea, menggunakan formasi pertahanan baru, kembali untuk membentuk dengan kemenangan 2-0 Liga Perdana Inggeris di Hull City, ihsan juga diambil-gol babak kedua dari Willian dan Diego Costa.

ia adalah satu kemenangan yang dibina di atas asas yang kukuh dan bukannya bermain gemilang tetapi ia telah meninggalkan bekas jurulatih Itali Conte, kecemerlangan pemain tengah par pertahanan ketika beraksi, seorang lelaki yang lebih gembira selepas keputusannya untuk bermula dengan tiga pusat belakang dalam Davis Luiz, Cesar Azpilicueta dan Gary Cahill.

“Lebih daripada sistem itu, apa yang penting adalah prinsip-prinsip, maka anda boleh berubah,” Conte berkata daripada helah baru.

“Ini minggu kita telah bekerja banyak, kita perlu mencari cara yang betul untuk menjadi lebih padat. Satu lembaran bersih adalah penting bagi keyakinan. Kami bekerja keras dan kita mesti terus dengan cara ini. “

Sedangkan kesilapan pertahanan yang melanda Chelsea dalam beberapa minggu kebelakangan ini tidak hadir, permainan menyerang mereka juga mendapat manfaat dengan sayap belakang Victor Moses dan Marcos Alonso memberikan kadar dan lebar. Cesc Fabregas telah ditinggalkan.

“Saya gembira dengan permainan keseluruhan kerana di England bukan permainan mudah,” kata Conte. “Hari ini saya tahu ia akan menjadi sangat sukar kerana kita berdepan pasukan dengan semangat yang besar.

“tetapi kami bermain dengan intensiti yang betul dan dengan tekanan yang baik.”

Chelsea tidak menawarkan banyak ancaman pada separuh pertama, tetapi adalah lebih tajam selepas rehat dan mendahului apabila Willian bergulung satu pukulan tidak dapat dihalang menewaskan penjaga gol Hull David Marshall.

Costa, mencari kembali ke tahap terbaiknya selepas berenang musim lalu, mendapati sudut atas tidak lama selepas itu untuk mengakhiri mata dan bergerak atas Perdana liga menjaringkan carta dengan enam gol.

“Ia hebat baginya dan bagi kami bahawa dia menjaringkan enam gol. Diego mempunyai peluang dalam setiap perlawanan tetapi apa yang penting adalah kerja yang dia lakukan untuk pasukan, “kata Conte.

” Apabila anda bekerja keras anda biasanya mendapat peluang. Saya gembira untuk dia, Willian dan Hazard (Eden). Hazard bermain dengan baik, dengan intensiti yang betul dan cuba untuk melakukan apa yang saya mahu “

(Laporan oleh Martyn Herman; Penyuntingan oleh Clare Fallon).

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *