Home / Sukan / Bruce sesuai untuk England, kata ketua pasukan Hull

Bruce sesuai untuk England, kata ketua pasukan Hull

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

(Reuters) – England akan menjadi keras menolak untuk mencari pengurus yang lebih baik daripada Steve Bruce, menurut kepada kapten Hull City Curtis Davies, yang percaya bekas bosnya akan menjadi calon yang sesuai untuk menggantikan Sam Allardyce.

Bruce, yang mengetuai Hull untuk promosi melalui pertandingan peringkat kedua musim lalu, dilaporkan secara meluas untuk berada di senarai pendek Persatuan Bola Sepak untuk kerja England selepas 67 hari pemerintahan Allardyce berakhir pada Selasa.

Bruce, yang meletak jawatan dari Hull tiga minggu sebelum Liga Perdana Inggeris musim baru ini, telah ditemuramah untuk kerja England sebelum pelantikan Allardyce dan Davies percaya FA kini harus menawarkan bekas Manchester United pertahanan kerja.

“Saya fikir Steve Bruce adalah calon yang baik jika mereka akan bagi seseorang seperti Sam Allardyce dalam erti kata bahawa ia telah melakukan pusingan beliau – satu manger berpengalaman yang tahu bola sepak Inggeris dalam ke luar,” Davies memberitahu Reuters.

“Terdapat jelas banyak calon yang berpotensi di luar sana tetapi saya tidak fikir akan ada banyak yang lebih baik daripada Steve Bruce.”

peletakan jawatan Bruce pada akhir bulan Julai menjunam Hull ke dalam krisis dan menyebabkan bekas pembantunya, Mike Phelan mengambil alih sebagai pengurus sementara.

Walaupun mewarisi skuad teruk habis oleh kecederaan, Phelan mengetuai kelab untuk kemenangan berturut-turut pada permulaan musim ini. Beliau telah ditawarkan perjanjian kekal, tetapi masa depannya masih masih tidak jelas.

Davies berkata beliau berharap untuk melihat pengurus sementara secara rasmi dipasang pada minggu-minggu akan datang.

“Pada awal musim ia adalah lebih masalah besar kerana tiada siapa yang tahu apa yang sedang berlaku. Sejak itu ia telah menjadi jelas bahawa kelab itu tidak mahu Mike untuk menjadi pengurus, “katanya.

” Kita tahu Mike mahu kekal jadi kita hanya berharap ia akan dilakukan lebih awal daripada kemudian supaya kita boleh mengalu-alukan dan menikmati ia. kami bermain seolah-olah dia adalah pengurus tetap kami, itulah bagaimana kita melihatnya. Kecuali sesuatu yang drastik berlaku sejak beberapa minggu akan datang saya pasti dia akan menjadi. “

cedera ANIMAL

Hull muka Chelsea di Stadium KC pada hari Sabtu dan Davies menyamakan skuad Antonio Conte kepada “haiwan terluka” selepas mereka tewas perlawanan liga berturut-turut kepada Liverpool dan Arsenal.

“Jika kita bermula dengan baik kita boleh meletakkan mereka pada kaki belakang sedikit dan kita mungkin dapat memberikan mereka kejutan, “kata Davies, yang pasukannya juga mengalami kekalahan lebam berturut-turut untuk Arsenal kemudian Liverpool.

” Chelsea adalah seperti haiwan yang cedera kini . kami akan memastikan kita sudah bersedia untuk apa sahaja yang mereka membuang kami kerana mereka tahu kami juga mempunyai beberapa keputusan yang miskin dan mereka mungkin akan melihat kita sebagai peluang untuk mendapatkan keyakinan mereka kembali. “

Chelsea penyerang Diego Costa telah dibuli beliau lawan Liga Perdana musim ini, menjaringkan lima gol dalam enam perlawanan, tetapi perangai terkenal berapi mengugut untuk meluap-luap dalam beberapa kejadian.

Davies, bagaimanapun berkata, beliau tidak akan cuba untuk memancing perhatian mengancam ke hadapan pada Sabtu.

“Sesetengah pemain cuba untuk menggulung dia (Costa) sedikit sehingga ia looses kepalanya dan bukan hanya bermain bola sepak tetapi itu bukan permainan saya benar-benar,” kata Davies.

“Mudah-mudahan saya dapat melepaskan diri dia olehnya tidak mempunyai perkhidmatan banyak, tidak dapat mendapatkan bola dan tidak mampu untuk mendapatkan yang lebih baik daripada saya, maka dia mungkin kehilangan kepalanya …

“Kadang-kadang jika anda cuba untuk menggulung Costa sehingga ia membawa keluar yang terbaik dalam dia jadi saya mahu dia mendapat kecewa kerana saya sedang lakukan dengan baik daripada angin dia dan minta dia menjadi mesin yang mahu menjaringkan dua, tiga atau empat lulus anda. “

(Penyuntingan oleh Toby Davis dan Pritha Sarkar)

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *