Home / Hiburan / Bridget Jones mempunyai bayi, tetapi adakah sesiapa yang mengambil berat?

Bridget Jones mempunyai bayi, tetapi adakah sesiapa yang mengambil berat?

Bridget Jones has a baby, but does anyone care?

Renee Zellweger, Patrick Dempsey (kanan) dan Colin Firth dalam adegan dari Bridget Jones Bayi.

Entertainment

Apa yang berlaku apabila Bridget Jones membesar?

Ia selaras dengan persekitaran kebanyakan lajang moden. Dua belas tahun selepas Bridget Jones: The Edge Of Sebab melanda teater, Baby Bridget Jones mendapati heroin kami di atas permainan profesional beliau, dengan rakan-rakan sama (kecuali mereka semua mempunyai kanak-kanak) dan berprofil tinggi menghasilkan kerja (di mana dia dikelilingi oleh Millennials).

“Ketika pertama kali membaca Bridget Jones, kuberitahukan kepada beliau sebagai seorang wanita berusia 28 tahun, dan pada ketika ini, saya rasa seperti saya ‘ ve jenis membesar dengan dia, “kata Renee Zellweger, 47.

Terdapat satu perubahan besar: yang membimbangkan, beberapa peminat, Bridget telah menjadi denok, selepas mendokumenkan pound berat badan untuk pound dalam dua filem terakhir ansuran.

Ia adalah pengarah Sharon Maguire ( Bridget Jones Diary ) yang menolak bahawa titik plot, Zellweger berkata. “Penjelasan Sharon adalah, ‘Mari kita membiarkan dia mempunyai perkara ini bahawa dia akan sentiasa berharap untuk mencapai dalam hidupnya, tetapi menunjukkan bagaimana kesan yang sedikit ia mempunyai pada kebahagiaan dia,'” kata pelakon pemenang anugerah Oscar, terletak di kerusi empuk di Hotel Casa Del Mar.

“Dia tidak pernah mempunyai masalah berat badan pada fikiran saya. Ia hanya sesuatu yang dia telah fixated pada “

Dalam Bridget Jones Baby cinta segitiga segar telah membentuk terima kasih kepada kehilangan Daniel Cleaver (yang pengebumian melancarkan filem itu;. Dalam pelakon realiti Hugh Grant menarik diri daripada filem) dan kedatangan Jack Qwant (Patrick Dempsey), yang romances Bridget sekitar masa yang sama api lama beliau Mark Darcy (Colin Firth) muncul lagi.

Apabila Bridget mendapat tahu dia hamil, kedua-dua lelaki – bukan amusingly – mula bersaing untuk menjadi bapa. (Emma Thompson, yang mengarang layar dengan Helen Fielding dan Dan Mazer, menyertai sebagai dia sedap kering OB-GYN.)

Jack adalah Dempsey peranan pertama, 50, mengambil selepas meninggalkan Anatomi Grey . “Ia adalah baik untuk memulakan sesuatu yang baru dan segar,” katanya.

Dia dan Firth “adalah yang bromance pandang pertama,” kata Zellweger, chuckling lebih adegan di mana kedua-dua mereka cuping watak beliau, sembilan bulan hamil, turun jalan-jalan bandar apabila rehat air Bridget.

Zellweger kembali ke skrin selepas berehat enam tahun, dan walaupun sikap beliau, athleisure dan dipakai baseball cap inspirasi vibe kasual, ia adalah mustahil untuk mengabaikan tajuk-tajuk utama jahat tentang penampilan beliau.

pelakon itu telah lumus menyerang untuk dia kelihatan melalui tahun, mendorong beliau baru-baru ini Huffington Post esei bertajuk “Kami Bolehkah Adakah lebih baik.”

Zellweger panggilan fokus seperti laser pada penampilan wanita “mencerminkan sedih perbualan semasa dan apa yang kita nilai.”

dan ya, ia menyakitkan. Hari ini pelakon itu berkata, dia tidak melindungi dirinya daripada kritikan. “Saya hanya seseorang. Saya tidak melindungi diri daripadanya. Anda hanya meneruskan hari anda dengan perasaan sakit atau tidak, “kata beliau.

Dempsey menerangkan Zellweger sebagai” Sangat pemalu. Sangat halus. Sangat berwawasan dan bijak. “

Dan ia menyeronokkan untuk menghabiskan satu jam dalam syarikat beliau. Fokus utama Zellweger ini enam tahun yang lalu telah menulis dan menghasilkan projek TV, termasuk seorang juruterbang 2013 untuk sepanjang hayat.

Untuk menyerap dirinya dalam jangka sederhana, “ia gila, saya telah melihat lebih televisyen di pasangan terakhir tahun daripada di sepanjang hidup saya digabungkan, “kata beliau.

dia menyala berdagang kegemaran baru-baru ini. “Saya hanya menonton Pengurus Malam ,” kata Zellweger. “Ia adalah begitu sedap! Ia merasakan seperti Bond tetapi dalam format pendek. Lebih sila! “

Dia bersandar ke hadapan dan senyum. “Dan diarahkan oleh seorang wanita.” – USA Today / Tribune News Service / Andrea Mandell

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.