Home / Percutian / Boss The Travel Corporation menang anugerah anugerah perjalanan TTG Asia

Boss The Travel Corporation menang anugerah anugerah perjalanan TTG Asia

Boss of The Travel Corporation wins coveted TTG Asia travel award

The Travel Corporation (TTC) ketua eksekutif, Brett pengundi pajak telah dianugerahkan anugerah pelancongan yang berprestij dari TTG Asia. Photo: The Travel Corporation

Asia & Oceania

Pengiktirafan oleh rakan-rakan anda mendahului segala-galanya. Dan jika ia satu anugerah berprestij oleh tidak lain daripada TTG Asia penerbitan perdagangan terkemuka yang adalah lebih manis.

The Travel Corporation (TTC) ketua eksekutif, Brett pengundi pajak telah dianugerahkan “Travel usahawan of the Year “pada baru-baru ini TTG Travel Awards 2016. Anugerah itu disampaikan dalam Bangkok mengiktiraf trend penetapan perjalanan yang paling cemerlang profesional di rantau ini.

The TTG Travel Awards mengiktiraf pemimpin dalam sektor pelancongan Asia Pasifik . Sejak anugerah pertama bermula pada tahun 1989, acara yang terkenal ini kini boleh dikatakan diiktiraf sebagai anugerah industri pelancongan yang paling didambakan dan berpengaruh untuk dimenangi di Asia Pasifik. Pengerusi Eksekutif Hong Leong Group Singapura Kwek Leng Beng merupakan penerima sebelumnya untuk “Usahawan Travel of the Year”. Ia adalah kategori bukan mengundi di mana pemenang ditentukan oleh TTG Asia Kumpulan Pengarang s.

pengundi pajak mempunyai lebih 35 tahun pengalaman dalam perjalanan dan pelancongan, dan pada masa ini juga Naib kerusi Majlis Perjalanan dan Pelancongan Dunia (WTTC.org). TTC adalah milik persendirian, organisasi pelancongan yang dikendalikan oleh keluarga yang telah berkembang dengan ketara sejak 40 tahun yang lalu.

Bermula dengan hanya satu kecil hotel di Afrika Selatan tiga generasi yang lalu, hari ini TTC mempunyai lebih 30 jenama yang beroperasi di 70 negara. Sebahagian daripada jenama terkenal TTC termasuk The Red Carnation Hotel Collection, Uniworld Boutique River Cruise Collection, Trafalgar, Insight Vacations dan Contiki.

“Ini adalah anugerah industri dan pengiktirafan pertama yang saya terima dalam 35 tahun plus saya ‘kerjaya. Jadi saya amat berbesar hati untuk menerima ini dari TTG, dan untuk berkongsi dengan keluarga saya, pasukan saya, rakan-rakan saya dan pengikut saya di media sosial. Anugerah ini amat bermakna kepada saya, sebagai bapa saya, dan Pengerusi, sentiasa memelihara aku untuk berfikir dan bertindak secara keusahawanan, “kata pengundi pajak yang juga pengasas Yayasan TreadRight syarikat.

Dibuat sebagai inisiatif bersama antara keluarga TTC jenama, The TreadRight Foundation ialah bukan untuk keuntungan yang bekerja untuk membantu memastikan alam sekitar dan masyarakat kekal cergas dan dipelihara untuk generasi akan datang.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.