Home / Sukan / Bola Sepak: Wenger melihat Sanchez membuat kesan ketara

Bola Sepak: Wenger melihat Sanchez membuat kesan ketara

LONDON : Pengurus Arsenal Arsene Wenger menjangkakan Alexis Sanchez tinggal dalam peranan menarik yang membawanya hatrik dalam kemenangan 5-1 ke atas West Ham selagi Chile adalah menjaringkan gol.

ditolak ke hadapan lagi musim ini, Sanchez kini menjaringkan tujuh gol dalam terakhirnya lima perlawanan Liga Perdana Inggeris. Hatrik menentang West Ham adalah yang kedua dalam karier bersama Arsenal.

“Ya, saya fikir dia lebih suka bermain sebagai penyerang. Dia suka jawatan tersebut. Orang-orang seperti untuk bermain sebagai penyerang. Jika ia kehilangan tempat ‘ t kerja, mereka mahukan kedudukan pertama mereka. Jika ia datang dari, mereka mahu tinggal di sana, “kata Wenger.

” Alexis mempunyai kualiti untuk bermain di sana. Semua bahan-bahan untuk menjadi penyerang kelas atasan dan dia menunjukkan bahawa. beliau pergerakan yang baik, dia tajam, dia cepat menutup, dia boleh menggiring bola, mempunyai back-lif pendek dan dia mempunyai naluri pembunuh.

“Ia menunjukkan bahawa Amerika Selatan penyerang terkemuka dalam dunia bola sepak pada masa ini. Anda perlu mengakui bahawa. “

Wenger gembira dengan prestasi pasukannya di Stadium London yang mengekalkan rekod tanpa kalah mereka berada di rumah sebenar musim ini.

” Secara keseluruhan ia adalah sangat kuat prestasi pasukan selama 90 minit hari ini. Kekesalan kita ialah kita tidak mengambil peluang kami pada separuh pertama, “kata pengurus dari Perancis.

” Yang bermain di fikiran anda dan anda boleh membayar untuk itu, tetapi kami mengekalkan tekanan ke atas West Ham dan selesai kuat. Kami sentiasa berbahaya.

“Kami menjaringkan lebih banyak gol berada di rumah sebenar daripada di rumah. Adakah itu kerana kami bermain dengan kebebasan sedikit lebih? Jauh dari rumah, kami telah sangat meyakinkan. “

jurulatih West Ham Slaven Bilic menegaskan bahawa hanya mendapatkan semula keamatan musim lalu akan menarik West Ham dari zon penyingkiran. Mereka kini hanya berada satu mata di atasnya.

“kami mempunyai beberapa mantra yang baik dalam permainan seperti kita telah mempunyai beberapa mantra yang baik musim ini, tetapi kita perlu bersikap jujur ​​dan mengatakan kita tidak melakukannya setiap permainan untuk permainan keseluruhan,” akuinya.

“Ya, kita masih dalam permainan dengan 20 minit untuk pergi tetapi saya tidak boleh mengatakan bahawa Arsenal tidak layak untuk menang.

” Arsenal sangat maut dan mereka suka bermain di .. padang besar Tetapi saya sangat kecewa, kecewa dan dihina Saya hendak memohon maaf kepada peminat dan kelab dan semua orang yang berkaitan dengan West Ham United kerana ia adalah sangat buruk “

Beliau menambah:”. Sudah tentu kita berada dalam perjuangan penyingkiran. Sudah tentu pemain tahu bahawa. Kami bercakap mengenainya dan ia bukan yang mereka tidak peduli.

“Kami bersama-sama, termasuk saya. Kami tidak bermain dengan bagaimana kita tahu hari ini. Sudah tiba masanya untuk menyedari kedudukannya apa yang kita berada dalam, apa keadaan kita dan apa yang kita perlu lakukan untuk keluar dari zon itu. “

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

kerja kosong malaysia