Home / Percutian / Bertemu Elena, puteri Latin diilhamkan pertama Disney

Bertemu Elena, puteri Latin diilhamkan pertama Disney

Meet Elena, Disney’s first Latin-inspired princess

Disney telah memperkenalkan Princess Elena daripada Avalor, pertama Latin diilhamkan Disney puteri. Photo: AFP

Americas

Perhatikan Elsa dan Anna, ada Disney puteri baru di bandar. Dan dia pantas menjadi kegemaran orang ramai.

Princess Elena daripada Avalor beraksi kali pertama pada Walt Disney World Resort baru-baru ini, dan ahli terbaru keluarga diraja akan diperkenalkan kepada pengunjung melalui persembahan secara langsung beberapa kali sehari di Magic Kingdom Park .

diilhamkan oleh budaya Latin pelbagai, Elena daripada Avalor adalah watak etnik terkini dicipta untuk merayu kepada kanak-kanak daripada latar belakang Hispanik dan kanak-kanak terbuka sehingga budaya yang berbeza. Beliau digambarkan sebagai campuran budaya Latin dan Hispanik pelbagai. Kerajaan beliau memerintah, Avalor, menggabungkan seni bina Latin, tradisi, makanan dan adat dari seluruh dunia.

kediaman Elena di Walt Disney Resort di Florida berikut pada pelancaran siri TV animasi baru Disney Elena daripada Avalor yang ditayangkan di Disney Channel dan Disney Junior bulan lepas, dan berada di kedudukan nombor satu siri siaran antara rangkaian TV disasarkan kanak-kanak untuk kanak-kanak berumur 2 hingga 11 bagi 2016 setakat ini.

Setiap episod menampilkan lagu-lagu asal yang menggabungkan pelbagai gaya muzik Latin termasuk mariachi, Latin pop, salsa, banda dan Chile hip-hop. gaun puteri Elena telah direka untuk mencerminkan asal-usul beliau; 14 ela dari lembayung “Avaloran” satin bersulam dengan lebih daripada 900 bunga yang mewakili kerajaan beliau, manakala mahkotanya adalah bedazzled dengan 222 permata.

Berikutan kejayaan mendadak daripada Frozen Puteri Elsa dan Anna – diilhamkan oleh Norwegian budaya – menjadi penduduk tetap di Epcot

seterusnya heroin yang dinanti-nantikan Disney, Moana, berasal dari Pasifik Selatan

Setelah berkhidmat beliau di Walt Disney World Resort di Florida.. , Elena akan diperkenalkan kepada pengunjung di Disneyland Resort di California jatuh ini. – AFP RELAXNEWS

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *