Home / Berita / Berlusconi mempunyai hati pemeriksaan di Amerika Syarikat, rindukan pendengaran perbicaraan – peguam

Berlusconi mempunyai hati pemeriksaan di Amerika Syarikat, rindukan pendengaran perbicaraan – peguam

MILAN (Reuters) – Bekas Perdana Menteri Silvio Berlusconi telah diterbangkan ke Amerika Syarikat untuk ujian dengan syarat hatinya, bermakna beliau tidak dapat menghadiri permulaan perbicaraan baru pada hari Isnin terikat kepada beliau “bunga bunga” pihak, kata peguamnya.

peguam berkata, Berlusconi telah memeriksa ke dalam Presbyterian Universiti Columbia Pusat perubatan di New York untuk lawatan perubatan hampir empat bulan selepas menjalani pembedahan jantung terbuka utama di Itali.

Berlusconi bertukar 80 minggu lalu dan mempunyai parti dengan keluarga dan rakan-rakan untuk meraikan. Tiada sebarang tanda-tanda apa-apa lebih buruk daripada keadaannya.

Media hartawan telah dibicarakan di mahkamah pada hari Isnin untuk pendengaran awal dalam kes di mana beliau dituduh menyampaikan kira-kira 10 juta euro (8.530.000 pound ) dalam rasuah untuk memujuk tetamu di pihak swasta untuk berdiam tentang revelries.

Berlusconi menafikan dakwaan tersebut.

Beliau telah dibebaskan pada tahun lalu mengadakan hubungan seks dengan pelacur bawah umur pada beliau pihak. Hakim memutuskan bahawa ia tidak dapat dibuktikan bahawa dia tahu wanita itu adalah hanya 17 pada masa itu.

(Penulisan oleh Crispian Balmer; Penyuntingan oleh Andrew Langit)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.