Home / Hiburan / berita sedih untuk peminat Adventure Time

berita sedih untuk peminat Adventure Time

http://www1.star2.com/wp-content /uploads/2016/10/Adventure-Time-Ending-Theme-256-kbps.mp3


Cartoon Network baru sahaja mengumumkan bahawa siri kartun yang memenangi anugerah berganda, Adventure Time dijangka berakhir pada 2018.

Sebelum kita semua menangis dan mula panik seperti Lemongrab, mari kita mengingatkan diri kita tentang semua siri animasi hebat yang lain di Cartoon Network seperti Steven Universe Clarence dan Kami Bare Bears .

Adventure Time telah dicipta oleh Pendleton Ward dan membuat kemunculan sulung di Cartoon Network pada tahun 2010. Sejak ia bermula, ia telah memenangi enam Emmys, dua Baftas, yang Peabody dan pelbagai anugerah lain di Amerika Syarikat dan Britain. Time Adventure kini dalam pusingan ketujuh, dengan satu kelapan bermula sebelum akhir tahun 2016; musim kesembilan pada tahun 2018 akan menjadi yang terakhir.

Acara ini menceritakan pengembaraan Finn manusia (disuarakan oleh Jeremy Shada) dan rakan yang terbaik, Jake anjing (John DiMaggio). di Tanah ajaib pasca malapetaka amat dahsyat Of Ooo. Di sana, mereka disertai dengan pelbagai watak-watak aneh seperti Princess Bubblegum, Marceline Vampire Princess / Queen, Ice King, Gunter, Lumpy Space Princess, Flame Princess, Lemongrab dan BMO.

Siri ini juga menarik beberapa suara tetamu selebriti termasuk George Takei (yang memainkan ol besar ‘bercakap, kerang-keroh jantung!), Neil Patrick Harris, Cloris Leachman dan Andy Samberg.
Image result for adventure time gif cry

Terima kasih kepada jalan cerita yang tidak konvensional dan watak-watak yang unik , Adventure Time disayangi oleh anak-anak yang lebih tua dan orang dewasa. Ia adalah salah satu hits kultus yang paling popular dan berhasil rangkaian, mempunyai perkongsian mempunyai dengan syarikat-syarikat mainan, rumah-rumah penerbitan dan jenama fesyen untuk menghasilkan Adventure Time barangan -themed.

Adventure masa menukar takrif apa siri TV kanak-kanak boleh menjadi, dan ia mempunyai kesan yang membanggakan kepada budaya popular di seluruh dunia, “kata Rob Sorcher, Ketua pegawai kandungan untuk Cartoon Network dalam satu kenyataan akhbar. “Cartoon Network Studios dengan bangganya telah membawa bersama-sama kumpulan ini artis cemerlang dan animator yang membantu membuat Adventure Time salah satu siri TV yang paling kritikal yang diiktiraf generasi.”

Sementara itu, Ward berkata: “ Time Adventure adalah projek semangat untuk rakyat pada anak-anak kapal yang dicurahkan hati mereka ke dalam seni dan cerita. Kami cuba untuk dimasukkan ke dalam setiap sesuatu episod tulen dan memberitahu dari kehidupan kita, dan membuat persembahan itu adalah peribadi kepada kami, dan yang mempunyai jenaka juga! Saya benar-benar gembira kerana ia berkaitan dengan penonton sekian lama. Ia adalah satu perkara yang istimewa, saya fikir. “

Image result for adventure time gif cry

Adventure Time, datang pada grab rakan anda

Kami akan pergi ke tanah yang sangat jauh

Dengan Jake anjing dan Finn manusia

keseronokan tidak akan berakhir, ia adalah masa pengembaraan!

http://www1.star2.com /wp-content/uploads/2016/10/Adventure-Time-Theme-Song-HD-256-kbps.mp3

Image result for adventure time gif cry

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.