Home / Berita / Bentley di Menara Millenium tidak didorong oleh anak Shahrizat, kata pemilik

Bentley di Menara Millenium tidak didorong oleh anak Shahrizat, kata pemilik

PETALING JAYA: Pemilik Bentley yang telah terhempas ke dalam medan selera Menara Millenium di Damansara telah menafikan khabar angin bahawa anak Ketua Wanita Umno Tan Sri Shahrizat Abdul Jalil terlibat dalam kejadian itu.

Beliau memberitahu Star Online pada hari Sabtu bahawa khabar angin talian mendakwa bahawa anak bekas Menteri Kabinet memandu kereta itu semasa kejadian 10:10 pada hari Jumaat adalah tidak benar.

Beliau menambah bahawa beliau bersendirian di dalam kereta semasa kejadian itu dan berkata bahawa dia telah membuat laporan polis mengenai kejadian pada Jumaat.

Dilaporkan bahawa dia telah sengaja memijak pemecut keretanya ketika cuba mengambil semula kad akses tempat letak kereta yang telah jatuh di atas lantai kenderaan.

City Traffic Penyiasatan dan Hal Ehwal Undang-undang Pegawai Turus Timbalan Supt Shafie Daud berkata tiada kecederaan dilaporkan, kerana terdapat hanya beberapa orang dalam pada masa itu.

Beliau berkata kes itu sedang disiasat kerana kecuaian di bawah Peraturan 10, Peraturan-peraturan Lalulintas Jalan 1959.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.