Home / Hiburan / Beasts hebat bakal menjadi francais 5 filem

Beasts hebat bakal menjadi francais 5 filem

sentiasa berkembang Harry Potter Francais hanya mendapat yang lebih besar.

The Fantastic Beasts Dan Di mana Untuk Cari Mereka spinoff akan menjadi francais lima filem, JK Rowling disahkan pada majlis kipas Warner Bros di London baru-baru ini.

“Saya agak pasti bahawa ada akan menjadi lima filem, sekarang bahawa saya telah dapat betul plot mereka keluar,” kata Rowling di acara.

“Kami sentiasa tahu bahawa akan ada lebih daripada satu,” katanya. Tiga Fantastic Beasts filem pada mulanya dijangkakan, dengan yang terakhir dalam trilogi yang dijangka keluar pada November 2020.

Rowling menulis lakon layar untuk Fantastic Beasts, menandakan skrip pertamanya. “Oleh itu, saya belajar bagaimana untuk menulis layar semasa menulis layar.” Tambah beliau. Saya tidak akan mengesyorkan ia. “

Acara ini juga menarik bintang Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, dan Dan Fogler, pengarah David Yates, dan David Heyman. Colin Farrell dan Jon Voight, sementara itu, telah menghadiri majlis kipas di Los Angeles.

Warner Bros Gambar telah mengumumkan pada bulan Ogos bahawa filem kedua dalam Fantastic Beasts Siri sudah dalam kerja-kerja. Yates juga mengarahkan sekuel dari skrip oleh Rowling. Yates diusik sebelum ini bahawa filem kedua akan ditetapkan dalam satu lagi ibu global – Tetapan New York City tidak filem akan datang ini. “Ia akan menjadi sangat berbeza,” Yates, yang mengarahkan akhir empat Harry Potter filem, ditambah.

Fantastic Beasts And Where To Find Them

Adegan daripada Fantastic Beasts Dan Di mana Untuk Cari Mereka.

hadirin pada majlis kipas ditunjukkan rakaman dari 10 minit pertama Fantastic Beasts Dan di mana Untuk Cari mereka yang dibuka dengan penyiasat mengesan binatang ghaib di kawasan luar diikuti oleh pelbagai tajuk utama dari 1926 kertas termasuk Adakah Sesiapa Selamat? dan rujukan kepada wizard gelap Gellert Grindelwald.

urutan pertama menunjukkan Redmayne memberitahu makhluk dalam beg bimbit untuk “menetap” sebagai dia kira-kira untuk pergi melalui kastam Amerika Syarikat dengan jayanya. Itu diikuti bya tempat kejadian di mana Farrell tanpa kata meninjau kawasan yang sudah hancur oleh binatang-binatang dan Redmayne menghadapi kuasa-kuasa anti-binatang mengadakan perhimpunan manakala salah satu daripada binatang terlepas dari beg bimbit.

Fogler, yang muncul untuk menyediakan pelepasan komik, dilihat cuba untuk barangan dirinya ke dalam beg bimbit di tempat kejadian seterusnya.

Redmayne berkata wataknya Newt Scamander “amat bersemangat” sebagai jawapan kepada soalan peminat. Beliau juga mengakui bahawa kejayaan Harry Potter francais telah mewujudkan harapan yang tinggi.

“Saya rasa jumlah yang luar biasa tekanan,” katanya Yates juga berkata akan datang Fantastic Beasts dan mana Untuk Cari Mereka yang menjadi asas teater 18 Nov, akan menampilkan cameo oleh muda Albus Dumbledore dan Gellert Grendelwald -. watak-watak dari asal Harry Potter filem

yang kedua ansuran dijadualkan untuk siaran di seluruh dunia pada 16 Nov 2018. – Reuters / Maane Khatchatourian

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.