Home / Sukan / Barnsley pembantu karung jurulatih Wright atas dakwaan bung

Barnsley pembantu karung jurulatih Wright atas dakwaan bung

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

LONDON (Reuters) – Penolong Ketua jurulatih kelab Inggeris peringkat kedua Barnsley telah memecat Tommy Wright selepas dakwaan dalam Daily Telegraph bahawa beliau menerima wang tunai “bung” sebanyak 5,000 pound.

“satu mesyuarat antara kelab dan Encik Wright telah diadakan pagi ini dihadiri oleh ketua kelab eksekutif Linton Brown,” kata Barnsley dalam satu kenyataan yang laman web.

“Selepas menimbangkan sambutan Mr Wright dakwaan di hari ini Daily Telegraph mengenai melanggar peraturan FA ke atas pemindahan pemain, Mr Wright telah ditolak.”

The Telegraph berkata penggambaran rahsia menunjukkan Wright menerima bung selepas bersetuju untuk membantu firma Far Eastern palsu yang mahu mendapat keuntungan daripada pemindahan.

Wright menafikan sebarang salah laku.

Barnsley menjauhkan diri daripada dakwaan mengatakan ia tidak tahu mengenai perkara itu atau yang terlibat dalam sebarang salah laku.

“kelab akan terus menyiasat sepenuhnya isu-isu berbangkit dan akan bekerjasama dengan pihak berkuasa seperti yang diperlukan,” katanya.

Wright adalah mangsa kedua Telegraph sengat menggunakan pemberita bawah perlindungan.

pada pengurus Selasa England Sam Allardyce berhenti selepas rahsia merakamkan menawarkan nasihat kepada ahli perniagaan bagaimana untuk “mendapatkan sekitar” kaedah-kaedah mengenai pemindahan pemain.

(Laporan oleh Martyn Herman, penyuntingan oleh Pritha Sarkar)

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *