Home / Berita / badan lelaki ditemui terapung di Sungai Pinang

badan lelaki ditemui terapung di Sungai Pinang

The body of the deceased placed in a body bag after he was found floating along Jalan Sungai Pinang.

Mayat si mati diletakkan di dalam beg mayat selepas didapati terapung di sepanjang Jalan Sungai Pinang.

GEORGE TOWN: Badan yang dipercayai milik seorang lelaki gelandangan ditemui terapung di Sungai Pinang.

Ketua Polis Daerah Timur Laut ACP Mior Faridalathrash Wahid berkata badan, hanya memakai sepasang seluar sukan hitam panjang, ditemui pada pukul 7.30 pagi berhampiran Jambatan Jalan Sungai Pinang pada Isnin.

“Siasatan awal mendapati tiada kecederaan dan berdasarkan pakaian, polis tidak menolak kemungkinan lelaki itu kehilangan tempat tinggal.

” Mayatnya dihantar ke Pulau Pinang hospital untuk bedah siasat, “kata ACP Mior di sini.

Orang yang kehilangan ahli keluarga atau kenalan diminta untuk pergi ke Hospital Pulau Pinang untuk tujuan pengenalan.

Dalam Langkawi seorang lelaki yang dilaporkan hilang pada Isnin malam berhampiran Taman Nilam ditemui mati berhampiran hutan bakau, menurut Jabatan Bomba dan Penyelamat Kedah.

mayat Ibrahim Abu, 27, ditemui terapung oleh anggota Jabatan Bomba dan Penyelamat yang menjalankan carian selepas mendapat orang yang hilang melaporkan pada 07:52.

“Kami mendapati badan pada 09:06 hari ini (selasa) di sepanjang tebing sungai berhampiran kawasan bakau dan menyerahkan mayat kepada pihak polis, “kata pegawai perhubungan awam Bomba Kedah dan Penyelamat Jabatan Nur Hafizah Muhammad Lukman.

Sementara itu, angin kencang dan laut bergelora telah menghalang mencari seorang Mesir yang hilang Isnin selepas terjatuh dari balkoni chalet di Teluk Burau.

Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) dalam satu kenyataan hari ini bahawa carian untuk Yahya Yousry Mohamed Al-Sayid, 27, hanya dilakukan di kawasan pantai kerana keadaan cuaca buruk.

angin monsun Barat Daya dengan kelajuan sehingga 40 hingga 50 kilometer sejam dan ombak mencapai ketinggian sehingga 3.5 meter dijangka berterusan sehingga Rabu, kata kenyataan itu.

Operasi APMM sejak 16:30 Isnin disokong oleh Jabatan Bomba dan Penyelamat, Jabatan Pertahanan Awam dan Polis Diraja Malaysia. – Bernama

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia