Home / Hiburan / Anna Kendrick meyakinkan sebagai seorang pakar Matematik?

Anna Kendrick meyakinkan sebagai seorang pakar Matematik?

Is Anna Kendrick convincing as a Maths geek?

Anna Kendrick mempunyai dua filem di bulan ini, Akauntan dan Trolls. Photo: Reuters

Entertainment

Oktober akan menjadi bulan sibuk untuk Anna Kendrick sebagai dua daripada filem-filem beliau akan dikeluarkan – Akauntan dengan Ben Affleck pada 20 Okt dan ciri animasi, Trolls pada Oktober 27.

Kendrick adalah salah satu pelakon yang boleh mengendalikan mana-mana genre diberikan kepadanya. Malah apabila dia digandingkan dengan pelakon berpengalaman, beliau memegang sendiri. Pada tahun 2009, beliau menerima pencalonan Oscar pertamanya untuk peranannya dalam Up In The Air yang dia membintangi bertentangan George Clooney.

Pada masa yang sama, Kendrick juga muncul dalam Twilight filem francais sebagai Jessica tdk formal.

Apa yang akhirnya membuat dia satu nama isi rumah adalah 2012 filem Pitch Perfect, di mana dia menyanyikan lagu itu, Piala . Kendrick, 31, telah menyanyi di atas pentas sejak dia masih kecil dan telah dicalonkan untuk anugerah Tony pertamanya pada 12 pada tahun 1998, untuk peranan dalam High Society .

Berdiri di 157sm tinggi , pelakon kecil molek juga telah menjadi yang selebriti untuk mengikuti di Twitter (@ AnnaKendrick47) terima kasih kepada tweet lucu dan relatable beliau. Kami benar-benar mendapatkan apabila dia tweet barangan seperti, “Ya sudah tentu saya mendapat teks anda – saya hanya mengabaikan ia. Jangan membuat ia pelik. “

Tidak hairanlah Affleck adalah sedikit bimbang apabila dia mendapat tahu dia akan bekerja dengan Kendrick pada Akauntan . Lagipun, dia tweet semula ini pada Mac: “Soalan Real: Apakah peluang saya membuat melalui #BatmanvSuperman tanpa blurting” Kalian harus mencium walaupun “.

” Anna adalah salah satu dari orang-orang yang hanya membawa tenaga yang amat besar, keaslian dan kejujuran untuk setiap adegan dia, “kata Affleck tentang pengalaman kerja beliau dengan Kendrick dalam transkrip temu bual disediakan oleh Warner Bros.

” Malah sebelum projek ini, saya mengagumi Anna banyak dan sungguh berharap untuk peluang untuk bekerja dengan beliau. Jadi, saya sangat teruja apabila dia ditandatangani pada – kecuali bahawa, anda tahu, saya agak bimbang bahawa saya akan berakhir di dalam makanan Twitter beliau, “katanya

Dalam Akauntan [Kendrick memainkan Dana Cummings, seorang kerani perakaunan yang mengupah Christian Wolff (Affleck), sebuah matematik genius anti-sosial dan akauntan bebas, untuk melihat ke dalam buku firma-anaknya. Unknown kepadanya, pelanggan lain Kristian termasuk beberapa penjenayah yang paling berbahaya di dunia.

1. Apa yang menarik anda kepada Akauntan ?

Perkara pertama adalah bahawa ibu saya adalah seorang akauntan, jadi saya tahu dia akan menjadi benar-benar teruja dengan filem di mana matematik adalah jenis seksi dan akauntan hidup dalam dunia yang berbahaya, menarik

Saya akan jujur ​​-. Saya terpaksa membaca skrip tiga kali untuk memahami apa yang sedang berlaku. Filem ini adalah lebih mudah untuk diikuti kerana anda melihat muka dan bukannya kata-kata di atas kertas. Saya tidak benar-benar seperti membaca skrip kerana ia adalah satu format tulang sangat terdedah, tetapi yang kedua saya selesai satu ini, saya segera mahu untuk memulakan dari awal -. Dan yang tidak berlaku kepada saya

2. Bagaimana ia bekerja dengan Ben dan bermain yang dinamik antara watak-watak anda?

Nasib baik, Ben adalah seorang yang sangat panas, yang dibuat rawatan skrin Kristian lebih mudah untuk mengendalikan.

Saya mempunyai masa yang hebat bekerja dengan Ben kerana dia adalah sangat praktikal. Saya benar-benar mengagumi bahawa pelakon – orang yang cuba untuk memberikan prestasi yang terbaik yang mereka boleh sambil memikirkan bagaimana ramai orang lain yang cuba untuk memberi 100% dalam tugas mereka; yang mengetahui semua serpihan bergerak dan cuba untuk menawarkan perkhidmatan kepada projek pada keseluruhannya, bukan sahaja diri mereka sendiri.

Dia lebih kepada pemain pasukan, dan saya rasa itu benar-benar berharga. Jadi, saya sangat, sangat gembira dapat bekerjasama dengan beliau sebagai rapat seperti yang kita lakukan pada satu ini.

3. Anda juga berdua orang secara semula jadi lucu. Adakah anda pernah mendapati diri anda ad-libbing

Well, saya bertanya kepada ibu saya untuk beberapa ad-libs, sebenarnya. Ia bukan jenis bahan yang saya boleh dengan mudah ad-lib, kerana ia adalah sangat teknikal dan sedikit di atas gred gaji saya dari segi matematik.

Jadi, saya menghantar ibu saya skrip dan bertanya beliau untuk memecahkan beberapa barangan yang saya keliru bagi saya, kerana Dana benar-benar memahami perakaunan, dan saya mahu bermain sahih itu.

Saya berpegang pada apa yang ibu saya memberitahu saya selepas membaca skrip untuk kira-kira dua bulan dan kemudian ia pergi terus daripada otak saya. Tetapi dia mempunyai comments pasangan untuk saya, seperti, “Saya fikir orang ini boleh terlepas daripada jika mereka telah melakukan XYZ …”.

jadi, pada beberapa mengambil, saya mencuba beberapa, dan menyeronokkan.

Ia berjalan dengan lancar. Saya tidak pasti ia dibuat ke dalam filem, tetapi untuk kali kedua anak-anak kapal fikir saya adalah lebih bijak daripada saya -. Untuk dapat datang dengan ia di luar pembalut seperti itu

4 . Bagaimana rasanya menjadi seorang pakar matematik bagi mereka beberapa bulan?

Maka bersenang-senang! Saya pasti tahu banyak orang – ibu saya termasuk -. Yang benar-benar teruja tentang perkara-perkara yang saya ingin saya boleh menjadi teruja

Secara logiknya, saya faham apa yang membuatkan mereka menarik, tetapi otak semua orang adalah berbeza – itulah perkara yang menarik mengenai manusia. Jadi, saya benar-benar cuba untuk membawa tahap kegembiraan kepada sesuatu yang, secara peribadi, saya tidak boleh mendapatkan bahawa banyak kegembiraan daripada.

Ada satu kejadian di mana Ben tidak beberapa matematik cepat di kepalanya, dan saya adalah seperti, “Saya rasa Dana akan mendapati bahawa agak seksi, sebenarnya”. Jadi, saya cuba untuk membayangkan bahawa matematik pantas adalah satu perkara yang bukan sahaja mengagumkan saya, tetapi suka membuatkan saya berasa semacam tergila-gila.

5. Ia adalah menarik bahawa matematik adalah satu bahagian intrinsik thriller tegang ini, di tengah-tengah semua tindakan ini.

Ya, dan ia adalah jenis kegemaran saya tindakan. Ia hanya bercakap kepada bagaimana mendebarkan ia adalah untuk menonton Raiders Of The Lost Ark dan untuk melihat Indiana Jones hanya memotong hak untuk mengejar dan menembak lelaki itu. Ia mempunyai yang jenis vibe kepadanya.

Lelaki ini adalah begitu maju bukan sahaja dalam matematik, tetapi dalam pertempuran, saya kira, bahawa itu benar-benar menyeronokkan untuk menonton dia melakukan kerja-kerja itu. Dana tidak tahu tentang itu untuk sebahagian besar filem, tetapi ia pasti menarik.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.