Home / Teknologi / Amazon melepaskan ‘paling berkuasa kayu live media’ dengan suara jauh

Amazon melepaskan ‘paling berkuasa kayu live media’ dengan suara jauh

For streaming media: The all-new Amazon Fire TV Stick with Alexa Voice Remote. — AFP Relaxnews

Untuk streaming media: Amazon Fire TV Stick serba baru dengan Alexa Suara Jauh. . – AFP RELAXNEWS

Amazon mempunyai pada 28 Sept melancarkan Fire TV Stick serba baru dengan Alexa Suara Jauh, memasang peranti itu sebagai “media live paling kuat berpegang tersedia”

The Fire TV Stick, yang menawarkan akses kepada lebih 300,000 filem dan episod TV – satu-satunya kayu live media dengan suara yang jauh – adalah sehingga 30% lebih cepat daripada versi paling laris asal, berharga US $ 39.99 (RM164.88) dan boleh didapati untuk pra pesanan dari 28 Sept dari www.amazon.com/fire-tv-stick.

Amazon akan mula dihantar kepada pelanggan Amerika Syarikat pada 20 Okt, dengan pelanggan yang layak yang membeli dan mengaktifkan peranti mereka sebelum 31 Okt untuk juga menerima bernilai pakej kandungan percuma sehingga AS $ 65 (RM268), yang termasuk satu bulan Sling TV, dua bulan Hulu (Commercials Limited) dan AS $ 10 (RM41.23) kredit bagi Amazon Video untuk menyewa atau membeli siaran baru atau kegemaran lama.

Mengulas mengenai pelepasan itu, Marc Whitten, Naib Presiden, Amazon Kebakaran TV berkata syarikat itu “bangga bahawa pelanggan kami telah membuat Amazon Kebakaran TV # pemain media 1 live di Amerika Syarikat” dan “teruja untuk membuat ia lebih baik “. – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.