Home / Keluarga / Adakah FBI menyiasat dakwaan kelakuan kesat Brad Pitt?

Adakah FBI menyiasat dakwaan kelakuan kesat Brad Pitt?

Will the FBI investigate Brad Pitt’s alleged abusive behaviour?

A Disember 2014 gambar Brad Pitt dan anak-anaknya (dari kiri) Pax, Shiloh dan Maddox. Pitt sedang disiasat oleh pihak berkuasa AS selepas dituduh fizikal dan memaki hamun anak-anaknya semasa cetusan marah, TMZ melaporkan. Photo:. AFP

Kanak-kanak

FBI di Amerika Syarikat berkata ia adalah “meneruskan untuk mengumpul fakta” mengenai dakwaan terhadap Brad Pitt mengenai anak-anaknya manakala kapal jet peribadi

“Sebagai tindak balas kepada pertanyaan anda mengenai dakwaan dalam bidang kuasa pesawat khas Amerika Syarikat; khusus, sebuah pesawat membawa Brad Pitt dan anak-anaknya, FBI adalah berterusan untuk mengumpul fakta dan akan menilai sama ada siasatan di peringkat persekutuan akan diteruskan, “kata FBI dalam satu kenyataan kepada Pelbagai .

Menurut LA Times FBI telah dimaklumkan mengenai “kejadian kebajikan kanak-kanak”. Menurut laporan itu, memetik seorang pegawai penguatkuasa undang-undang, perkara itu melibatkan kelakuan yang tidak senonoh oleh Pitt manakala anak-anaknya yang hadir. Sumber itu juga memberitahu LA Times bahawa Los Angeles County Jabatan Kanak-kanak & Keluarga sedang menjalankan siasatan ke dalam tingkah laku Pitt. The DCFS memberitahu Pelbagai sebelum ini bahawa ia tidak dapat mengulas mengenai laporan.

Pada 22 Sept, Jabatan Polis Los Angeles menafikan bahawa ia sedang menjalankan siasatan ke Pitt. Kejadian didakwa berlaku pada 14 Sept dengan jet peribadi terbang dari Perancis ke Amerika Syarikat (ke Los Angeles, dengan berhenti di Minnesota).

Sumber yang rapat dengan keadaan itu kepada Pelbagai bahawa FBI menerima aduan daripada pegawai kerajaan negeri. Walaupun FBI mungkin tidak biasanya melihat ke dalam kes seperti itu, sumber itu berkata, disebabkan kejadian yang didakwa berlaku semasa di udara, ia bergerak kepada FBI untuk mengumpul bukti untuk menentukan sama ada atau tidak siasatan persekutuan adalah perlu.

Berita berlaku pada 20 September bahawa Angelina Jolie memfailkan perceraian dari Pitt. Menurut dokumen mahkamah, Jolie meminta hak penjagaan penuh enam anak mereka. Alasan perceraian yang disenaraikan sebagai “persefahaman”.

“Saya amat sedih dengan ini, tetapi apa yang paling penting sekarang ialah kesejahteraan anak-anak kita. Saya hormat meminta akhbar untuk memberi mereka ruang yang sepatutnya pada masa yang mencabar ini, “kata Pitt dalam satu kenyataan kepada Orang pada 20 Sept – Reuters / Alex Stedman

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.