Home / Hiburan / Adakah Angelina Jolie menceraikan Brad Pitt?

Adakah Angelina Jolie menceraikan Brad Pitt?

Is Angelina Jolie divorcing Brad Pitt?

Brad Pitt sebagai Roland dan Angelina Jolie Pitt sebagai Vanessa dalam adegan dari filem By The Sea. Terdapat khabar angin mengatakan bahawa pasangan itu menuju perceraian. Photo:. Universal Pictures

Entertainment


Internet ini penuh dengan cerita-cerita Hollywood pasangan super Angelina Jolie dan Brad Pitt memisahkan

Menurut Hollywood laman web gosip TMZ, yang memecahkan berita, Jolie memfailkan perceraian dari Pitt pada 15 Sept, memetik perbezaan selari. (CNN mengesahkan berita itu menerusi peguam Jolie, tidak lama selepas.) Menurut sumber laman web itu, petisyen itu juga menyatakan terdapat kemungkinan masalah penyalahgunaan bahan dan kemarahan yang tidak terkawal.

Apabila ia datang kepada anak-anak mereka, laman web ini mengatakan bahawa Jolie, 41, tidak mahu Pitt untuk mempunyai jagaan fizikal bersama enam anak mereka tetapi akan membolehkan hak penjagaan bersama. Ini bermakna bahawa Pitt, 52, akan mempunyai hak lawatan tetapi kanak-kanak akan tinggal dengan ibu mereka.

Anak-anak Jolie-Pitt adalah Maddox, Pax, Zahara, Shiloh dan kembar, Knox dan Vivienne.

TMZ juga menyebut bahawa sumber yang rapat dengan Jolie mendedahkan bahawa pelakon itu bimbang dengan kaedah keibubapaan Pitt dan bahawa dia mempunyai isu-isu kemarahan membimbangkan yang mungkin memberi kesan kepada kanak-kanak.

Angelina Jolie

Dilaporkan, tidak ada pihak ketiga yang terlibat dalam keadaan.

Digelar “Brangelina” oleh media, pasangan itu telah bersama sejak 2004 tetapi hanya berkahwin pada 2014. Jolie dan Pitt bertemu pada tahun 2003 di set pertama mereka filem bersama-sama, Mr And Mrs Smith, apabila Pitt masih berkahwin dengan pelakon Jennifer Aniston.

Angelina Jolie

Jennifer aniston

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.