Home / Berita / Adakah anda … tahu ia adalah Hari Pelancongan Dunia hari ini?

Adakah anda … tahu ia adalah Hari Pelancongan Dunia hari ini?

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

> Walaupun Kuala Lumpur adalah unik, terdapat banyak tempat-tempat dengan nama yang sama di tempat lain di dunia. Memphis didapati kedua-dua di Mesir dan Amerika Syarikat, sementara ada Waterloo dalam kedua-dua Belgium dan Kanada. Jadi sentiasa semak yang tempahan perjalanan untuk tempat itu!

> Belanda adalah negara dengan yang tertinggi penduduk di dunia. Ketinggian purata untuk lelaki adalah 1.82m yang luar biasa. Pada hujung skala, lelaki warga Indonesia secara purata 1.58m “tinggi”.

> Belajar bahasa baru akan membuat pengalaman perjalanan anda lebih sahih. Tetapi bagi English penceramah, Mandarin adalah salah satu bahasa yang paling sukar untuk belajar kerana Sistem transkripsi fonetik yang. Bahasa lain dinilai sebagai agak sukar termasuk Bahasa Arab, Jepun dan Finland.

> Sekiranya terdapat haiwan wahyu zombie, anda mungkin mahu mengelakkan Falkland Islands. Sheep melebihi orang oleh sekurang-kurangnya 200:. 1 pada ini jauh pulau

> Anda mungkin mahu percutian Maldives anda-track berpuasa. Ini negara pulau dilaporkan satu rendah di muka bumi dan akan suatu hari nanti tenggelam di tepi laut. Lain negara yang berkedudukan rendah di Jamaica, Qatar dan Belanda.

> kita tidak akan mati kelawar kelopak mata di durian tetapi terdapat banyak buah-buahan di luar sana yang lebih eksotik seperti epal kayu, roti buah-buahan dan kapas buah-buahan. Bertanduk tembikai, misalnya, berasal dari Gurun Kalahari. Buah ini mempunyai mata berduri di seluruh kulit burik kuning dan oren terang.

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *