Home / Hiburan / Adakah anda bersedia untuk autobiografi Zayn Malik?

Adakah anda bersedia untuk autobiografi Zayn Malik?

Are you ready for Zayn Malik’s autobiography?

Zayn Malik tiba untuk menghadiri pembentangan Autumn / Winter 2016 koleksi Tom Ford semasa Minggu Fesyen New York . Photo: Reuters

Book News

Zayn Malik, yang mendapati superstardom sebagai pelakon remaja dengan One Direction sebelum dipanaskan gugur, sedang menerbitkan autobiografi pada usia 23.

Penerbit Penguin Random House mengumumkan bahawa Zayn yang digambarkan sebagai “autobiografi pertama” penyanyi British, akan keluar di seluruh dunia pada 1 Nov dan mempunyai pemikiran, lukisan dan gambar peribadi.

“Saya akan menunjukkan kepada anda seberapa banyak yang saya boleh supaya anda boleh menilai saya pada terma saya sendiri, bukan kepada apa akhbar atau sesiapa sahaja berkata,” Zayn, yang telah pergi hanya dengan nama pertamanya sebagai artis solo, berkata dalam satu kenyataan.

Zayn cepat menjadi selebriti dengan One Direction, lima pemain nyaring-bersih ditemui dalam rancangan televisyen realiti The X Factor yang pergi untuk mengisi stadium penuh dengan kanak-kanak perempuan gembira di seluruh dunia.

Tetapi imej yang direka dengan teliti telah berkecai pada 2015 apabila Zayn meninggalkan One Direction, yang membawa kepada membuka, bursa jahat pada media sosial dengan bekas beliau bandmates.

Zayn telah menemui kejayaan sendiri sebagai artis solo dan telah mengambil pada persona yang tidak mungkin wujud dengan One Direction, dengan lagu-lagu R & B-diwarnai penuh nafsu.

Walaupun kemasyhurannya, Zayn telah membiarkan hidup dalam kenyataan umum sejak One Direction. Katanya kepada Beats Satu hos radio Zane Lowe apabila dia mengeluarkan album solo beliau bahawa dia telah keinginan kehidupan seni yang lebih mencabar.

Penerbit berkata buku Zayn juga akan meneroka “kanak-kanak normal” di Bradford, hab industri di England dengan masyarakat Asia Selatan yang besar.

Zayn, yang sebahagiannya berasal dari Pakistan, adalah salah satu daripada orang-orang Islam yang paling menonjol dalam budaya pop Barat. – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia