Home / Hiburan / 988 menyambut ulang tahun ke-20 dengan pihak

988 menyambut ulang tahun ke-20 dengan pihak

988 celebrated its 20th anniversary with a party

The 988 MoveLa Party telah mendapat sambutan hangat. Foto: The Star / Sam Tham

Entertainment

Semua orang pemenang apabila tempatan stesen radio berbahasa Cina 988 menyambut ulang tahun ke-20 dengan MoveLa Parti di Arena Genting Of Stars pada September 24.

Beribu-ribu pendengar setia 988 menjerit sendiri serak di venue 6000-kapasiti. Dan, persembahan mega bermain untuk lebih daripada empat jam, dua kali lebih lama kerana kebanyakan konsert biasa. Sehinggakan Golden Melody memenangi anugerah penyanyi-penulis lagu Penny Tai akhirnya duduk di atas langkah-langkah yang pernah menyanyi kerana dia “kaki berasa goyah selepas 23:00”.

Pasukan MooMoo telah pemenang awal kerana mereka memenangi awal undi daripada pendengar untuk mengambil Anugerah Populariti itu. Tetapi, pasukan LaaLaa muncul pemenang jelas Anugerah MoveLa sebagai ahli pasukan ditarik keluar semua berhenti untuk memakai menunjukkan rahang-menjatuhkan. Hadiah utama datang dengan hadiah wang tunai RM20,000 tajaan Orando Holdings.

Sementara itu, beberapa ahli bertuah penonton juga pulang ke rumah dengan tiket penerbangan pergi balik ke Mauritius ihsan AirAsia X.

Sebelum untuk tayangan, DJ Cheryl dan DJ KK, para pemimpin pasukan MooMoo dan Pasukan LaaLaa masing-masing, penonton dgn suara sedih diisi pada satu peristiwa yang berlaku semasa mereka raptai penuh pakaian persembahan pembukaan pada hari sebelumnya.

Team LaaLaa delights the crowd with their spirited rendition of Four Pop Divas.

Pasukan LaaLaa berkenan orang ramai dengan rendition bersemangat mereka Empat Pop Divas.

peringkat runtuh dan semua deejay dan penari jatuh ke bawah dan beberapa menyakiti diri mereka sendiri begitu teruk bahawa beberapa saat akhir pelarasan perlu dibuat. Tetapi, keraguan pantas berpaling kepada kagum untuk 988 peminat yang bersorak kuat sepanjang persembahan.

olok-olokan bintang Pop adalah kemuncak utama untuk penonton yang teruja dengan persembahan deejay ‘. DJ Sean dan DJ Cassey Pasukan MooMoo mencungkil wisel serigala kerana mereka memulakan pusingan pertama I Am Not A penyanyi dengan versi mereka sendiri gerak tari terkenal Michael Jackson.

988

The 988 20 konsert ulang tahun merupakan satu kejayaan yang melarikan diri dengan peminat

Tetapi, ia adalah deejay lelaki pasukan LaaLaa yang mencuri tumpuan apabila mereka strutted barangan mereka sebagai divas pop popular. – DJ KK sebagai Anita Mui, DJ Mike sebagai Madonna, DJ Jason sebagai Joey Yung pada pusingan pertama I Think I Can Dance .

Roars kelulusan terus rock tempat yang sebagai pasukan LaaLaa ahli DJ Cynthia disalurkan Taiwan pop puteri Jolin Tsai. Beliau adalah salah seorang dari orang-orang yang cedera apabila peringkat literal datang – dia telah menyakiti kakinya begitu teruk bahawa dia tidak boleh berjalan dan terpaksa dibawa di atas pentas. Tetapi, berdasarkan cara dia gyrated pinggul beliau dan berjabat harta rampasan beliau, penonton tidak akan dapat memberitahu bahawa dia telah mengalami kecederaan. Malah, orang ramai pergi liar apabila lass bergelembung dilancarkan ke berirama Gimnastik diilhamkan reben perbuatan itu bahawa tarian-pop diva Tsai terkenal dengan.

pusingan dua daripada I Think I Can Dance dibawa lebih ketawa dan sorakan sebagai versi pasukan MooMoo terhadap West End bermain perkusi Stomp tidak perlu lagi memintas undang-kepentingan yang tinggi gabungan pasukan LaaLaa terhadap klasik Swan Lake dan The Nutcracker Prince prestasi balet yang mereka digabungkan dengan akrobatik bertenaga.

Alvin chong

Alvin Chong

Ia seolah-olah seperti deejay boleh berbuat salah sebagai minor slip-up di peringkat seolah-olah menimbulkan perasaan cinta mereka lebih kepada ahli-ahli penonton yang menggalakkan penghibur dengan mengaum kelulusan.

di antara nyanyian dan tarian peperangan, veteran 988 deejay mempamerkan kemahiran dubbing mereka dalam segmen play radio hidup yang mempunyai penonton ketawa. Menggunakan skrip tulang rusuk-menggeletek untuk Ip Man 3 deejay menyuarakan lebih Donnie Yen perdebatan dengan Mike Tyson, lengkap dengan kesan bunyi hilariously dicapai dengan menggunakan selipar bilik tidur dan kunci kanvas.

Para penghibur adalah dibahagikan kepada dua pasukan. Pasukan MooMoo, yang diketuai oleh Cheryl, termasuk Piao Min, Daun, Anson, Xiao Ma, Chloe, Sean, Cassey dan Chan Fong. Pasukan LaaLaa, yang diketuai oleh KK, termasuk Jiun, Mei, Haumin, Biru, Jason, Sam, Cynthia dan Mike.

Malah 16 artis tempatan dan Taiwan telah sama rata ke dalam kedua-dua pasukan dengan William Wei, Gin Lee , Eli Hsieh, Orange Tan, Hanz Koay, Ishak Dang, Mad Ogos, dan FS Fuying & Sam di pasukan MooMoo; dan Penny Tai, Alvin Chong, Ribbon Ooi, Danny One, A-Jia, Patrick Brasca, dan Lelaki Envy Kanak-kanak dan TJ Thomas & Jack dalam pasukan LaaLaa.

Sambutan ulang tahun ke-20 tahun-lama dimulakan dengan Tahun Baru pendek filem Cina dan CNY soundtrack, diikuti oleh MoveLa Cabaran Kecergasan, dan pelbagai pameran bergerak OB MoveLa Super dan sebelum pihak ulang tahun ke-akhir pada September 24.

988, yang merupakan sebahagian daripada Star Media Radio Group, adalah antara stesen bahasa Cina utama di Malaysia. Ia menarik 1.7 juta pendengar setiap minggu di seluruh negara, dan stesen radio Cina yang terkemuka di Pulau Pinang.

Melawat www.988.com.my atau www.facebook.com/988.my untuk maklumat lanjut.

DJ Sean and DJ Cassey incorporate Michael Jackson’s dance moves to their number.

DJ Sean dan DJ Cassey menggabungkan pergerakan tarian Michael Jackson untuk bilangan mereka.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.